ERDOĞAN SEVER SEDAT PEKER ÇARK ETTİ

ERDOĞAN SEVER SEDAT PEKER ÇARK ETTİ

Sedat Peker, sözlerinin çarpıtıldığına vurgulayarak, “Saldırıyı bildiğim tüm kötü kelimelerle lanetliyorum” dedi.

Rize’de düzenlediği ‘teröre lanet’ mitinginde “Oluk oluk kanlarını akıtacağız” demesinden bir gün sonra ‘Ankara katliamı’nın yaşanması üzerine gözlerin çevirildiği yeraltı dünyasının ünlü isimlerinden Ergenekon sanığı Sedat Peker, sözlerinin çarpıtıldığına vurgulayarak, “Saldırıyı bildiğim tüm kötü kelimelerle lanetliyorum” dedi.

OLUK OLUK KAN AKACAK DEMİŞTİ

Kişisel internet sitesinden yazılı açıklama yapan Peker, “Büyük hata yapıyorlar. Hatalarını fark ettikleri zaman her şey için çok geç olacak. Adeta dünyanın şah damarları kesilmişçesine oluk oluk kanları akıtacağız. Nehirler dolusu kanları aktıkları zaman anlayacaklar” sözlerinin çarpıtıldığını yazdı.

‘SALDIRIYI LANETLİYORMUŞ

Peker’in bu sözleri, Ankara’daki katliamının ardından sosyal medyada yeniden tartışılmış, “Oluk oluk kan akacak” ifadesine dikkat çekilmişti.

Peker açıklamasında, “Ankara’da barış eylemine karşı yapılan dünyadaki en hain saldırılardan biri olan bu bombalı saldırıyı, bildiğim tüm kötü kelimelerle lanetliyorum” dedi.

SÖZLERİ ÇARPITILMIŞ " OLUK OLUK ŞERBET AKACAK MI DEDİ?"

“Yaptığım bir konuşmanın, akıl almayacak alakasızlıktaki bir bölümünü alıp sanki yaşanan bu olayı kastediyormuşum gibi sosyal medyada kullanan zavallılara ise gerçekten acıyorum” diyen Peker, güvenlik güçlerinin yorgun düştüğü ve yetersiz kaldığı anda vatandaşın kendini koruma hakkı doğacağını belirttiğini savundu.

DEMİRTAŞ'A SALDIRMAYI İHMAL ETMEDİ

Kendisi için, “Çete liderine sağladığınız güvenliği, Ankara’da barış eylemi yapan sivil tolum örgütlerine sağlamadınız” diyen HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’a da yüklenen Peker şöyle konuştu: “Barış için mücadele eden herkesin, yüce Allah’ın en şerefli kulu olduğunu söylemek isterim. Ben bu saldırıda vefat eden vatandaşlarımızın gerçekten barışsever olduklarına inanıyorum. Estağfirullah, ben haddimi bilirim. Bir hafta cezaevinde yatan insanlar bile bilir ki bu dünyanın en büyük çetesi, suç örgütü, terör örgütü PKK’dır. Kendisi de PKK’nın takım elbiseli, kravatlı sivil uzantısıdır. Barış için gerçekten mücadele eden herkese ise benim boynum kıldan incedir.”

Kaynak:Haber Kaynağı