ERDOĞAN SAVARONA İLE BÖYLE HAVA ATTI

ERDOĞAN SAVARONA İLE BÖYLE HAVA ATTI

Erdoğan'ın kafasına göre ani programlar yapmasına alışık olmayan protokol görevlilerinin ve konuk cumhurbaşkanının durumu nasıl organize ettikleri ise ayrı bir merak konusu oldu.

Türkmenistan Cumhurbaşkanı Gurbangulu Berdimuhamedov'la görüşme için hazırlanan yatta Erdoğan program değişikliği yaparak Bosna Hersek Cumhurbaşkanlığı Konseyi üyesi Bakir İzzetbegoviç'le görüştü.Erdoğan'ın kafasına göre ani programlar yapmasına alışık olmayan protokol görevlilerinin ve konuk cumhurbaşkanının durumu nasıl organize ettikleri ise ayrı bir merak konusu oldu.

BERDİMUHAMEEDOV OLMADI İZZETBEGOVİÇ İLE GEZELİM

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan annesinin rahatsızlığı nedeniyle ülkesine dönen Türkmenistan Cumhurbaşkanı Gurbangulu Berdimuhamedov ile Savarona yatında görüşecekti. Berdimuhamedov ülkesine dönünce program iptal edildi. Erdoğan'ın programı boşalıp akşam Yıldız Sarayı içindeki Mabeyn Köşkünde ağırlayacağı Bosna Hersek Cumhurbaşkanlığı Konseyi üyesi Bakir İzzetbegoviç'i de Türkiye'ye erken gelince program yenilendi. Erdoğan - İzzetbegoviç görüşmesi erkene alındı. Savarona yatından da vazgeçilmedi. Erdoğan Türkmenistan Cumhurbaşkanı Berdimuhamedov yerine İzzetbegoviç'i Savarona yatında ağırladı.

56342_50704_04032015155307_2.jpg

SAVARONA YATI İLE AÇILDI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bosna Hersek Cumhurbaşkanlığı Konseyi Üyesi Bakir İzzetbegoviç ile Savarona Yatı'nda görüşmek üzere biraya geldi. Görüşmeye ilk olarak İzzetbegoviç geldi. Yaklaşık 5 dakika sonra da Erdoğan yata geldi. Erdoğan'ı Savarona Yatı'nın kaptanları karşıladı. Erdoğan ve İzzetbegoviç'in içinde bulunduğu yat yaklaşık yarım saat sonra boğaza açıldı.

56342_24337_04032015150636_0.jpg

KÖPRÜ HATIRASI

Savarona'yla Boğaz'a açılan Erdoğan ve İzzetbegoviç 3. köprünün ayaklarının önü

Kaynak:Haber Kaynağı