Erdoğan Reyhanlı'ya böyle gitmiş

Erdoğan Reyhanlı'ya böyle gitmiş

Erdoğan Reyhanlı'ya nasıl gitmiş ?

ERDOĞAN REYHANLI'YA NASIL GİTMİŞ

Televizyonlar'da, gazetelerde hiç yayınlanmadı ama Erdoğan'ın Reyhanlı ziyaretine ilşkin vatandaşların çektikleri görüntüler sosyal medya paylaşım sitelerinde rekorlar kırıyor. Reyhanlı ziyaretine ilşkin Başbakan erdoğan'ın konuşmalarını uzun uzun veren merkez medya kuruluşları, Haber Artı Türk'ün de yayınladığı korumasının vatandaşa "Seni Parçalarım" (TIKLAYINIZ) diye boğazına sarıldığı anları gösteren görüntüleri görmezden geldi.
Başbakan'nın sosyal medyada çok tartışılan Reyhanlı ziyaretine ilşkin ayrıntılarda yavaş yavaş su yüzüne çıkıyor. Reyhanlı'da konuşma yaptığı kalabalığın yakın çevre belediyeleri aracılığı ile otobüslere taşındığı ve günlerce önceden hazırlanan broşürler ve cep telefonu mesajları ile taşımalı mitinge vatandaş getirildiğini de dün okurlara sunmuştuk. ( TIKLAYINIZ)

YENİ GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI


Dün gece sosyal medya kullanıcılarının paylaştıkları yeni görüntüler ortaya çıktı. Vatandaş tarafından gizlice çekilmeye çalışıldığı anlaşılan görüntülerde, Erdoğan'ın reyhanlı ziyaretine gidişinde konvoyunun bile nasıl korunduğunu gözler önüne sürüyor. Başbakanın içerisinde olup olmadığı belli olmayan görüntülerde yollar öylesine koruma altına alınmış ki, kimsecikler yok. Bundan bir kaç yıl önce, makam aracından inerek simitciden simit alan, taksi duraklarında çay içen Erdoğan'ın yurt gezilerine koruma orduları ile çıkması sosyal medyada en çok tartışılan konular arasında.