Erdoğan o heykeli hakkında konuştu

Erdoğan o heykeli hakkında konuştu

Kocaeli'nde yapılan yerleştirilen ancak hiç benzemiyor diyerek büyük eleştiri toplayan heykelle ilgili olarak konuşan Erdoğan "Çok üzüldüm "dedi

Bu güne kadar yapılan bir çok heykelinin hiç biri kendisine benzemeyen Erdoğan, uzun süredir konuşulan Kocaeli'nde dikilen büstü ile ilgili oalrak ilk kez konuştu. Bu güne kadar ne den suskun kaldığı anlaşılamayan Erdoğan'ın sözkonusu heykeli için benzemiş,ya da benzememiş yorumu yapmaktan kaçındığı dikkat çekti.

SONUNDA KONUŞTU

Erdoğan, İzmit'te geçtiğimiz günlerde yapılan ve gündem olan heykeliyle ilgili konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçtiğimiz günlerde Kocaeli'de "kendisine benzemeyen" ve daha sonra kaldırılan heykelle ilgili konuştu.

BİZİM DEĞERLERİMİZE TERSTİR

Erdoğan, açıklamasında şunları söyledi: "Heykelimi yapmışlar duyunca üzüldüm. Bu bizim değerlerimize terstir. Ne heykelimin dikilmesini ne masklar yapılmasını istiyorum. Belediyeler heykel değil eserler yapsınlar. "

ZATEN KİMSE BENZEYEMEZ

İzmit Topçular Mahallesi’nde 15 Temmuz darbe girişiminin yıldönümü nedeniyle Erdoğan’ın heykeli dikilmiş ancak heykelin Cumhurbaşkanı Erdoğan’a benzemediği iddia edilmişti. Heykelin açılışını yapan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan bu eleştirilere “Zaten hiç kimse Erdoğan’a benzeyemez” diyerek savunmuştu.

İlgili Haberler