Erdoğan nihayet geri adım attı!

Erdoğan nihayet geri adım attı!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında gerçekleştirilen ve yaklaşık 6 buçuk saat süren Bakanlar Kurulu toplantısı sonrasında Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç açıklamalarda bulundu.

Bakanlar Kurulu toplantısı sonrası açıklamalarda bulunan Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, "Sayın Başbakanımız bu olayların başında bulunan bazı toplulukların talepleri üzerine kendilerine randevu vermiştir. Zannediyorum bir kısmı ile çarşamba günü görüşmeler yapılacaktır. Bir kısmı ile de farklı zamanlarda bir araya gelecektir" dedi. 

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında gerçekleştirilen ve yaklaşık 6 buçuk saat süren Bakanlar Kurulu toplantısı sonrasında Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç açıklamalarda bulundu. Gezi Parkı olayları ile ilgili gelişmelerin toplantıda konuşulduğunu belirten Arınç, "Gezi Parkı olayları ve gelişen olaylarla ilgili bir müzekare açtık. İçişleri Bakanlığımız bir brifing verdi. Konu üzerinde bütün bakanlarımız görüş belirtti. Bundan sonra alınabilecek tedbirler, yapılması gerekenler sayın Başbakanımız tarafından talimat olarak verildi" dedi. 

Başbakan Erdoğan'ın eylemcilerin sözcüleriyle Çarşamba günü görüşeceğini dile getiren Arınç şunları söyledi: 

"Hükümetimiz işin başındadır. Türkiye'de artık yasadışı eylemlere kesinlikle izin verilmeyecek. Kanun çerçevesinde mutlaka gerekenler yapılacaktır. Sayın Başbakanımız bu olayların başında bulunan bazı toplulukların talepleri üzerine kendilerine randevu vermiştir. Zannediyorum bir kısmı ile çarşamba günü görüşmeler yapılacaktır. Bir kısmı ile de farklı zamanlarda bir araya gelecektir. Onlara işin gerçeği anlatılacak Başbakanımız tarafından da onların düşünceleri dinlenecek."