ERDOĞAN KIZININ DÜĞÜNÜNE HELİKOPTERLE GİTTİ

ERDOĞAN KIZININ DÜĞÜNÜNE HELİKOPTERLE GİTTİ

Dağlıca'dan gelen şehit haberi ile dünle birlikte toplam 9 şehidin verildiği ülkenin Cumhurbaşkanının tek derdi kızının düğünü ve başkanlık planları. Düğün için polisler seferber oldu yollar tıkandı yetmedi helikopterler seferber oldu.

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan kızı Sümeyye Erdoğan'ın nikahı için Tarabya'daki Huber Köşkü önünden helikopter ile Küçükçekmece Halkalı'daki Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi'ne havalandı.

Helikoptere Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yanısıra eşi Emine Erdoğan, oğlu Bilal Erdoğan ve damadı Berat Albayrak'ın da bindiği görüldü.

BAZI YOLLAR KAPATILDI

Sümeyye Erdoğan ile Selçuk Bayraktar'ın Küçükçekmece Halkalı'daki Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi'nde yapılacak nikah töreni öncesinde, gece yarısı bazı yollar trafiğe kapatıldı. İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan da çalışmaları bizzat yerinde inceledi. 

Sümeyye Erdoğan-Selçuk Bayraktar çiftinin saat 15.00'te yapılacak nikah töreniyle ilgili hazırlıklar gece boyunca sürdü. Polis ekipleri gece yarısı kültür merkezine çıkan tüm ana cadde ve ara sokakları demir bariyerlerle kapattı.

Bu kapsamda, Küçükçekmece Belediyesi Fatih Caddesi Opet benzinlik ile Ekinevler Sokağı arası, Fulya Sokak, Dereboyu Caddesi, Tokel Sokak, Funda Sokak, Fırat Sokak ve Mehmet Akif Ersoy Bulvarı saat 00.15'ten itibaren araç trafiğine kapatıldı. Alternatif güzergah olarak ise Muammer Aksoy Caddesi ile Basın Ekspres Yolu gösterildi.

EMNİYET MÜDÜRÜ ÇALIŞMALARI DENETLEDİ

İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan da, gece nikahın yapılacağı yere gelerek çalışmaları bizzat yerinde denetledi. Bu sırada, bomba uzmanı polisler nikahın yapılacağı bölgede detaylı patlayıcı madde araması yaptı.

140520161101405107856_2.jpg
İSTANBUL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN AÇIKLAMA

İstanbul Emniyet Müdürlüğü de düğünle ilgili bir açıklama yaptı. Açıklamada, "Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 14 Mayıs 2016 Cumartesi günü İstanbul Küçükçekmece Yahya Kemal Beyatlı Kültür Merkezinde gerçekleştirilecek programları nedeniyle alınacak emniyet ve trafik tedbirleri kapsamında, 14 Mayıs 2016 günü saat 00.15'den tedbirlerin bitimine kadar araç trafiğine kapatılacak yollar ve alternatif güzergâhlar aşağıda belirtilmiştir" denildi.


Trafiğe kapatılacak yollar şu şekilde belirtildi:

-Küçükçekmece Belediyesi Fatih Caddesi Opet benzinlik ile Ekinevler Sokağı arası,

-Fulya Sokak,

-Dereboyu Caddesi,

-Tokel Sokak,

-Funda Sokak,

-Fırat Sokak.


Alternatif Güzergâhlar ise şöyle açıklandı:

-Muammer Aksoy Caddesi,

-Basın Ekspres Yolu.

 

Kaynak:Haber Kaynağı