ERDOĞAN KABATAŞ OLAYINDA BASINI SUÇLADI

ERDOĞAN KABATAŞ OLAYINDA BASINI SUÇLADI

.

Erdoğan'dan Kabataş görüntüleri açıklaması

Başbakan Erdoğan, Kabataş'taki görüntüler sonrası ilk kez konuştu

Geçtiğimiz perşembe günü KanalD Ana Haber'de Gezi olayları sırasında Kabataş'ta eylemcilerin saldırısına uğradığını iddia eden türbanlı kadının görüntüleri yayınlandı. Ancak görüntülerde herhangi bir saldırı yoktu. Bugün Anadolu Ajansı'na konuşan Zehra Develioğlu ise 'İspatlamak durumunda değilim' demişti.

Başbakan Erdoğan bugün İstanbul'da Haliç Metro Köprüsü açılış töreninde konuştu. Türbanlı kadına saldırı iddialarıyla ilgili yayınlanan videoyla ilgili ilk kez konuşan Erdoğan, bugün Hürriyet Gazetesi'nin manşetine de çok sert tepki gösterdi.


İŞTE ERDOĞAN'IN O AÇIKLAMALARI


Kabataş'ta yavrusuyla beraber kızımıza yapılan saldırıyla ilgili onun da üzerinden oynamaya başladılar. O günden bugüne kadar sesi çıkmayanlar bugün yalanlamaya çalışıyorlar. Yazık yazık medyada amiral diye geçinenlere söylüyorum. Bugün attığınız manşetler de doğru değil Adli Tıp raporlarını nerenize koyacaksınız. Bütün görüntüleri koyun bir kenara. Çocuğuyla aldığı darbeyi ne yapacaksınız. Bunların hayatı yalan üzerine inşaa edilmiştir. 8 ay geçti şimdi kendilerine göre yeni yeni senaryolar hazırlıyorlar. Bunları yutturamazsınız benim milletim bunu yutmaz.

Dün en zor zamanlarda başörtüsüne teferruat diyordu, bugün de o başörtüsü düşmanlarının değirmenine paralel yapı su taşıyor.