ERDOĞAN DAVUTOĞLU KAVGASINDA YENİ AKİT AĞZINI BOZDU

ERDOĞAN DAVUTOĞLU KAVGASINDA YENİ AKİT AĞZINI BOZDU

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Davutoğlu arasında süren gerginlik giderek alevleniyor. Erdoğan sever medyanın en ateşlisi Yeni Akit'de topa girdi

 

17 Aralık Yolsuzluk ve Rüşvet operasyonu öncesi AKP ve Gülen Cemaati arasında oratay çıkan çatışma belirtilerini AKP ve Cemaat'in ileri gelenleri sürekli yalanlamışlardı. Aynı yalanlama günümüzde Erdoğan ve Davutoğlu arasında süren çatışmada yaşanıyor.

ERDOĞAN SEVERLER SÜREKLİ ATAKTA

Erdoğan'a yakın medya ve danışmanlar sürekli Davutoğlu'na karşı sert açıklama  ya da açık seçik saldırılarda bulunuyorlar. Ancak hemen arkasından Erdoğan ve Davutoğlu arasında kardeşlik görüntüleri medyaya yansıtılıyor. AKP'nin siyasi stratejisinin en önemli özelliklerinden olan "Kol kırılık yen içerisinde kalır" geleneği yavaş yavaş terkediliyor. ileri sürülen iddialar yenilir yutulur cinsten değil.

ERDOĞAN YALANLAMIYOR

Erdoğan'ın yalanlamadığı, "Davutoğlu yerine Binali Yıldırım" söylentileri her gün yeniden bir şekilde siyasi kazana atılıyor. Konuya ilişkin en son gelişme ise, Erdoğan'ı en çok seven gazete "Yeni Aikit'ten. işte oda tv'de yer alan ayrıntılar.

AKİT'İN AĞIR TOPUNDAN AĞIR SÖZLER

Serdar Arseven, AKP teşkilatlarına "ihalede misiniz lan" diyerek hakaret etti.

Yeni Akit gazetesi Ankara temsilcisi Serdar Arseven, AKP teşkilatlarına "ihalede misiniz lan" diyerek hakaret etti. AKP yöneticileri ise olaya tepki gösterdi.

İHALEDE MİSİNİZ ULAN?

Yeni Akit Ankara Temsilcisi Arseven sosyal medya hesabından Erdoğan-Davutoğlu arasında gerginlik olduğunu iddialarına tepki vermeyen AKP teşkilatları için "Bu AK Parti Teşkilatları ne halta yarar. Buna bile destek vermiyorsa ihalede misiniz ulan" yazdı.

AKP'DEN TEPKİ SERT OLDU; "ALNI AK TEŞKİLAT MENSUPLARI"

Olay AKP'de tepkilere neden oldu. AKP MKYK Üyesi ve Ankara Milletvekili Fatih Şahin olaya "beni tanıyan duruşumu bilir, bu tweet için AK PARTi'nin fedakar, vefakar teşkilatlarından özür dilemelisin. Kimse AK PARTi'nin fedakar, vefakar, alnı AK teşkilat mensuplarına böyle hakaret edemez" diye tepki gösterdi. Bunun üzerine Arseven mesajını silerek özür diledi. Şahin bunun üzerine "teşkilatlarımıza yönelik galiz hakaretler içeren tweetini silmiş, sonra özür tweeti de atmış. Bana yönelik hakaretleri ve attırdığı hakaret tweetleri ise zerre miskal umrumda değil zaten; benim için konu kapanmıştır" dedi.

İŞTE O MESAJLAR

1-202.jpg3-138.jpg2-179.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı