ERDOĞAN BU BU CÜMLEYİ KURARKEN 3 ASKER ŞEHİT OLDU

ERDOĞAN BU BU CÜMLEYİ KURARKEN 3 ASKER ŞEHİT OLDU

Antalya'da "Toprak uğrunda ölen yoksa tarladır" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 2 oğlunun nasıl askerlik yaptıkları merak konusu oldu.

Antalya'daki toplu açılış töreninde konuşan Erdoğan, "Hamdolsun, Antalya'yı yine, yeniden bir şantiye haline dönmüş olarak gördüm." diyerek başladığı konuşmasında son günlerde artan şehitler konusunda şikayetlerin artmasına karşılık, yüreklere su serpme amacı ile şu konuşmayı yaptı.

'UĞRUNDA ÖLEN VARSA VATAN, YOKSA TARLA'

Bizim Rabiamız var değil mi? Unutmuyoruz değil mi? Tek millet. Türkü, Kürdü, Çerkezi, Lazı, Abazası... İki, tek bayrak. Onların hepsi terör örgütlerinin paçavrası. Ve rengin şehidimizin kanından, hilal bağımsızlığımızın ifadesi, yıldız şehidimizin ta kendisi. Ve bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır. Toprak uğrunda ölen varsa vatan. Ölen yoksa tarladır tarla. Ölen varsa vatandır. Rabiamızda gençler hep beraber, ne var? Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet. Erdoğan'ın bu konuşmayı yaptığı saatlerde ise Tunceli'den gelen haberde 3 şehitin olduğu manşetlerde yer alıyordu. Şehit ailelerin gündemi ise bambaşka.

ERDOĞAN'IN ÇOCUKLARI NASIL ASKERLİK YAPTI

Erdoğan'ın şehitler için kullandığı bir çok söz var. Bunlardan en çarpıcı olanı ise  “Şehadet kıyamete kadar sürecektir” sözleri olarak gazetelerde haber olmuştu. Erdoğan son katıldığı şehit cenazesi töreninde ise şehitler için “Ne mutlu onların ailesine” demişti.  Gazetelerde yer alan haberlerde şehitlerin ve aillerin yoksul evleri sürekli manşetlere geliyor. Giderek vatandaşlardan artan şikayetlerin konusu ise bambaşka. Artık şehitlerin aillerine "ne mutlu onlara" diyen Erdoğan'ın çocuklarının nasıl askerlik yaptıkları konuşulmaya başlandı

ERDOĞAN'A ZOR SORULAR MECLİSTE SORULMUŞTU

Erdoğan’ın şehit cenazesinde yaptığı duygusal konuşmayı hatırlatan Hakverdi, Bakan Öztürk’e şu soruları yöneltti:

1. TBMM kurulduğu günden itibaren kaç milletvekilinin çocuğu askerlik yapmamıştır?

2. TBMM kurulduğu günden beri askerlik görevini yaparken hayatını kaybeden bürokrat, milletvekili veya bakan çocuğu olmuş mudur?

3. Erkek çocuğuna sahip Cumhurbaşkanlarından (BAŞKOMUTAN) kaçının çocuğu askerlik yapmamıştır?

BİLAL BEDELLİ BURAK ÇÜRÜK!

bilal.jpg

Erdoğan’ın büyük oğlu Burak Erdoğan’ın çürük raporu alarak askerlikten muaf tutulduğu biliniyor. Küçük oğlu Bilal Erdoğan ise 28 günlük askerliğini ‘bedelli’ olarak tamamlamıştı.

 

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı