ERDOĞAN BİLGİ ALDI DAVUTOĞLU, KILIÇDAROĞLU KINADI

ERDOĞAN BİLGİ ALDI DAVUTOĞLU, KILIÇDAROĞLU KINADI

Siyasetten tepkiler

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fenerbahçe kafilesini taşıyan otobüsün Çaykur Rizespor maçı sonrasında Trabzon Havalimanı'na doğru yol aldığı isesırada saldırıya maruz kalmasıyla ilgili olarak yetkililerden bilgi aldı.Başbakan Ahmet Davutoğlu , Fenerbahçe kafilesini taşıyan otobüsün Çaykur Rizespor maçı sonrasında Trabzon'da uğradığı saldırıyı kınadı

BİLGİ ALDI

Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Erdoğan, saldırı haberlerinin basına yansımasının ardından Rize Valisi Ersin Yazıcı, Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Sürmene Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Hakan Usta ile birer telefon görüşmesi yaptı. Yetkililerin Cumhurbaşkanı Erdoğan'a olayla ilgili bilgi verdikleri, olaya ilişkin tüm bilgi ve iddiaları titizlikle değerlendirdiklerini ifade ettikleri öğrenildi.

DAVUTOĞLU KINADI

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Fenerbahçe kafilesini taşıyan otobüsün Çaykur Rizespor maçı sonrasında Trabzon'da uğradığı saldırıyı kınadı.
Davutoğlu, faillerin yakalanması için çalışmaların sürdüğünü belirtirken, "Fenerbahçe kafilesine yapılan saldırıyı kınıyorum. Tüm spor camiasına ve Fenerbahçe Spor Kulübü'ne geçmiş olsun. Faillerin en kısa zamanda yakalanıp adalete teslim edilmesi için tüm çalışmalar titizlikle sürmektedir. Trabzon valimizle görüştüm ve her türlü tedbirin alınması yönünde talimat verdim" ifadelerini kullandı.

KILIÇDAROĞLU'NDAN KINAMA

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Fenerbahçe otobüsüne yapılan saldırıyı "alçakça" olarak nitelendirdi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Fenerbahçe otobüsüne yapılan saldırıyı kınadı. Kemal Kılıçdaroğlu, yaptığı açıklamada, "alçakça" olarak nitelediği saldırıyı, nefretle kınadığını belirtti.

Olayda yaralanan araç sürücüsüne acil şifalar dileyen Kılıçdaroğlu, Fenerbahçe Kulübü yöneticilerine, futbolcularına ve taraftarlarına da geçmiş olsun dileklerini iletti.

foto-galeri-kopru-039.jpg

İŞTE SALDIRIDAN GÖRÜNTÜLER

Kaynak:Haber Kaynağı