Erdoğan 'bayramlık ağzını' açtı!

Erdoğan 'bayramlık ağzını' açtı!

Erdoğan, Eylül ayında eylemlerin yeniden başlayacağı ile ilgili olarak, hem “Neyiniz eksik?” diye ilginç bir sitemde bulundu hem de tehdit savurdu.

Gezi direnişi ile başlayan Haziran İsyanı boyunca yaptığı açıklamalarla sokakların en büyük motivasyon kaynaklarından biri olan Tayyip Erdoğan, Ramazan vesilesiyle kıstığı sesini bayram namazının ardından yeniden yükseltti.

Bayram namazı sonrası gazetecilerin soruları cevaplayan Erdoğan, Eylül ayında eylemlerin yeniden başlayacağı ile ilgili olarak, hem “Neyiniz eksik?” diye ilginç bir sitemde bulundu hem de tehdit savurdu:

“Ergenekon sanıklarından birisi ‘Sonbahar çok sıcak geçecek’ dedi. Arınç da gezi parkı eylemlerinin yeniden yapılabileceğini söyledi? Ben bu yollara tevessül etmenin ülkemiz için bir sıkıntı nedeni olabileceğini söyleyebilirim. Ama bu yola tevessül edenler bu ülke tüm güvenlik güçleriyle gereken cevap neyse, haddini bilmeyenlere hadlerini bildirir. Neyiniz eksik? A’dan Z’ye temel hak ve özgürlükler noktasında cumhuriyet tarihi noktasında verilmemiş olan hakları Ak Parti iktidarı vermiştir. Görülmemiş noktaları yakalamıştır. Bütün bunlar açık net ortada. Bütün bunların karşısında bir yanlış yapılması halinde iktidarımız gereken neyse onu yaparız.