Erdoğan Bayraktar Çark Etti

Erdoğan Bayraktar Çark Etti

.

 İSTİFA EDEN BAKAN BAYRAKTAR ÇARK ETTİ

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Erdoğan Bayraktar'ı AKP Genel Merkezi'ne çağırdı. İkili yaklaşık 1,5 saat görüştü. 17 Aralık Yosuzluk ve Rüşvet operasyonunda adı geçen ve Erdoğan'ın "istifa et" emrini "istifa etmem, ne yaptıysam başbakan istedi diye yaptım" şeklinde açıklamalarda bulunan Eski Şehircilik ve Çevre bakanı Erdoğan Bayraktar "U" dönüşü yaptı. Cumhuriyetin haberine göre, " Başbakan istifa etmelidir" açıklamasında bulunan Bayraktar'ın açıklamaları şöyle.

SÜRPRİZ ZİRVEDE BULUŞTULAR İKNA OLDU
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı görevinden istifa eden Erdoğan Bayraktar Ankara'da bir araya geldi. Başbakan Erdoğan'ın Bayraktar'a yol arkadaşlıklarını hatırlattığı ve Trabzon'a giderek yerel seçimlere destek vermesini isteği belirtildi. Başbakan Erdoğan'ın tek adımı buzları eritmeye yetti! İddialara göre Başbakan Erdoğan, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve milletvekilliğinden istifa eden Erdoğan Bayraktar'ı geçtiğimiz Perşembe günü AKP Genel Merkezi'ne çağırdı. Ankara'daki süpriz zirvede Erdoğan ile Bayraktar yaklaşık 1,5 saat görüştü.


 
ERDOĞAN YOL ARKADAŞLIĞINI HATIRLATTI


AKP Genel Merkezi'nde gerçekleşen görüşmede Başbakan Erdoğan'ın, Bayraktar'a yıllara dayanan hukuku ve yol arkadaşlıklarını hatırlattığı belirtildi. Sürpriz zirvede Erdoğan'ın Bayraktar'a sitem ettiği de belirtildi.


BAYRAKTAR: DAVAMDAN VAZGEÇMEDİM


İstifanın gündeme gelmediği görüşmede Bayraktar'ın davasında şaşma olmadığı ve AKP'nin başarısı için elinden geleni yapacağını söylediği belirtildi. Bu arada Erdoğan'ın Bayraktar'dan Trabzon'a giderek yerel seçimlerde çalışmasını istediği kaydedildi.

Kaynak:Haber Kaynağı