ERDOĞAN BAYKAL'I BÖYLE TEHDİT ETMİŞ

ERDOĞAN BAYKAL'I BÖYLE TEHDİT ETMİŞ

Erdoğan Baykal görüşmesinden açıklandığı gibi uzlaşmacı bir Erdoğan değil, ültimatom çeken Erdoğan çıktı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Dışişleri Bakanlığı resmi İkametgahı'nda dün yaklaşık 2 saat görüştü. Görüşmeden mutlu ayrılan Deniz Baykal yaptığı ilk açıklamada "Erdoğan'ın her türlü uzlaşmaya açık gördüm" diyerek vatandaşlara umut dağıttı.

BAYKAL'A REST ÇEKMİŞ

Oysa Posta gazetesinin haberine göre Erdoğan Baykal'ın yaptığı açıklamanın tam tersi olarak Erdoğan'ın adeta rest sayılabilecek bir açıklama yaptığını, AKP veya CHP'nin 45 gün içerisinde bir hükümet kuramamsı durumunda erken seçime gideceğini ileri sürdü.

45 GÜN İÇERİSİNDE SEÇİME

Posta gazetesinin haberine göre bu görüşmede Erdoğan, Baykal'a 'Bir azınlık hükümetine sıcak bakmıyorum. Bahçeli ve Demirtaş'a hükümet kurma görevi vermeyeceğim. 45 gün içinde hükümet kurulmazsa da hemen erken seçim isteyeceğim dedi' dedi.

ERDOĞAN'IN PLANI BAYKAL ERDOĞAN'INASIL BAŞBAKAN YAPTI)

2 gün kurmayları ile saraya kapanan Erdoğan'ın Posta gazetesine haber olan 45 gün içerisinde seçime gitmenin perde arkasında sızan bilgilere göre bambaşka bir amaç var. Erdoğan bu 45 gün içerisinde hem zaman kazanacak hemde yeni bir algı operasyonu başlatacak. Havuz medyasına verilen görevle toplum, "45 gün içerisinde AKP iktidar olmazsa işte böyle olur !"mesajı verilecek hertürlü operasyon yapılacak. Bir yandan AKP uzlaşmacı görüntüsü içerisinde kabul edilmeyecek şartlar ile muhalefeti hükumet kurmaya zorlayacak gibi görünecek diğer yandan 45 gün algı operasyonu ile yeni seçim şartları oluşturulacak. Aynı algı ekonomi enstürmanları üzerinde de oluşturulacak.

 

Kaynak:Haber Kaynağı