ERDOĞAN AŞIĞI REKTÖR: MEMLEKETİ YEMİŞLER

ERDOĞAN AŞIĞI REKTÖR: MEMLEKETİ YEMİŞLER

AKP sever Rektörden skandal tweetler

Rotterdam İslam Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Akgündüz, facebook'tan yaptığı yorumda Erdoğan'ı cumhurbaşkanı olarak görmek istediğini belirterek şu sözlerle destek verdi: "Eski hükümetler, milletin malının yüzde 80'ini yiyorlar ve kalan yüzde 20 ise yol parasına bile yetmiyordu. Tayyip Bey'in hükümetleri ve bürokratları ise, yüzde 20'sini yediler; ancak yüzde 80'ini millete harcadılar"

Ahmet Akgündüz'ün bu ifadeleri sosyal medyada, "Yüzde 20 çalma serbest fetvası mı?" yorumlarına yol açtı. Akgündüz, facebook hesabında yazdığı yazının devamında, yolsuzluk iddialarını kabul etmekle kalmayıp onaylayan ifadeler kullandı.

700 BİN LİRALIK SAAT TAKAN GAFİL

Eski Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan’ın, İranlı işadamı Rıza Sarraf'tan 700 bin liralık kol saatini rüşvet olarak aldığı iddialarına ilişkin ise şunları yazdı: "Biz 700.000 TL'lik saati ahlaksızca koluna takanları, belediyeye 90 bin TL'ye mal olan daireleri, 58 bin TL'ye kendi yandaşlarına seçim malzemesi olarak peşkeş çeken belediye başkanını ve cami yapılmak üzere askeriye bile ikna edilerek alınan arsaya ticari bina yapıp yakınlarına vermek isteyen gafilleri, bu hükümetin günahkâr zerreleri olarak görüyoruz."

BAĞIRSAKLAR TEMİZLENMELİ

AKP'nin içinde yolsuzluk yapanları ‘zerre’ olarak gören Akgündüz, bütün bunların Başbakan Erdoğan'ı kirletmediğini savundu. "Bu günahkârların Tayyip Beyi kirletmediğini düşünüyor ve AK Partinin bağırsaklarını temizlemesi gerektiğini her fırsatta hatırlatıyoruz. Beytülmala hıyanet etmeyen Tayyip Beyi cumhurbaşkanı olarak görmek istiyoruz ve dua ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı