Erdoğan anketi gördü talimatı verdi

Erdoğan anketi gördü talimatı verdi

Son seçim anketi!

21 Mart'tan sonra AK Parti'nin oy oranı arttı 




AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sözcüsü Hüseyin Çelik, 8 Nisan'da Silivri'de görülecek Ergenekon davası için eylem çağrısı yapan CHP'nin, orada yaşanacak hadiselerden sorumlu olacağı uyarısında bulundu.

OLCAKLARIN SORUMLUSU CHP'DİR

"Takmışlar CHP'nin burnuna halkayı peşlerinden sürüklüyorlar" diyerek CHP'nin marjinal grupların peşinden gittiğini söyleyen Çelik, Silivri'de görülecek dava için "Orada olacakların sorumlusu CHP'dir. Daha beş gün var, herkes aklını başına alsın. Özellikle uyarıyoruz. CHP'ye bir kez daha çağrıda bulunuyoruz." şeklinde konuştu.

SONUÇLARI ERDOĞAN PAYLAŞTI

Hüseyin Çelik, AK Parti Genel Merkezi'nde düzenlediği basın toplantısında o sırada Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında devam etmekte olan Marmara bölgesi milletvekilleri ile toplantıya ilişkin bilgi verdi. Erdoğan'ın toplantıda bir anket çalışmasının sonucunu paylaştığını belirten Çelik, kendisi de bu anket sonuçlarından detaylar aktardı.

AK PARTİ'NİN OY ORANI YÜZDE 52,9

Anketin KONDA şirketi tarafından Mart ayında Türkiye çapında gerçekleştirildiğini ve katılanlara "bugün seçim olsa kime oy verirsiniz?" şeklinde soru yöneltildiğini belirten Çelik, buna göre AK Parti'nin oy oranının yüzde 52,9 olduğunu aktardı. Çelik, CHP'nin yüzde 22, MHP'nin 12,7, BDP'nin yüzde 6,9 diğerlerinin de yüzde 5,5 olduğunu bildirdi.

SÜRECE DESTEK TAHMİNİ YÜZDE 64

Sürece ilişkin halk desteğinin 21 Mart'tan sonra daha da yüksek olacağını tahmin ettiklerini, söyleyen Çelik, bu tarifte somut gelişmeler olduğunu aktardı. Çelik, şu anki tahminlerinin ise yüzde 64 dolayında olduğunu kaydetti.