ERDOĞAN 7 BAKANLA TRABZON'DA DAVUTOĞLU 4 BAKANLA MALATYA'DA ŞEHİT EVİNE VALİ

ERDOĞAN 7 BAKANLA TRABZON'DA DAVUTOĞLU 4 BAKANLA MALATYA'DA ŞEHİT EVİNE VALİ

Şehidin evine yakından ve uzaktan gelen çok sayıda vatandaş eşinin ve anne babasının acılarına ortak oldu

 

Bingöl'de şehit düşen Başkomiser Hüseyin Hatipoğlu'nun eşi Sibel Hatipoğlu ile birlikte bir sosyal paylaşım sitesindeki hesabında, şehitlerle ilgili yaptığı paylaşımlar yürek burktu.Ama en çok yürekleri dağlayan olay Şehit yakınlarının yalnızlığıydı. Hemen hemen aynı saatler Cumhurbaşkanı Erdoğan açılışlar yapmak üzere tam 7 bakan ve bir çok üst düzey bürokratla Trabzon'da, Başbakan Davutoğlu ise tam 4 bakan ve bir çok üst düzey bürokrat ile Malatya'da konuşma yapıyordu. Şehit'in eşi ve daha bebek olan çocuğu ile anne babasının bulunduğu evi ise sadece vali ve belediye başkanı ziyaret ediyordu.. İşte ayrıntılar

 BİNGÖL’DE ŞEHİT OLAN 8 ARKADAŞI İÇİN 6 GÜN ÖNCE MESAJ YAYINLAMIŞ

Şehit başkomiserin geçen 16 Eylül’de yaptığı paylaşımda, 16.09.2012’de Karlıova İlçesi’nde terör örgütü üyelerinin pususunda şehit düşen 8 polis memurunun fotoğraflarıyla taziye mesajını yayınladı. Şehit Hatipoğlu fotoğrafın paylaşımına, "Sizin için hepi topu 16 Eylül bugün. Sıradan bir gün yani. Benim için ise 8 kardeşimi kaybettiğim Kanlıova' yazdı. Şehit Başkomiser 8 şehidin fotoğrafının bulunduğu resmi 3 Ekim'de tekrar paylaştı. 

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN 7 BAKANLA TRABZONDAYDI

Törene, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yanı sıra Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfü Elvan, milletvekilleri, belediye başkanları katıldı.

 

52480_28245_10102014160825_2.jpg

DAVUTOĞLU 4 BAKANLI MUHTEŞEM KADROSU İLE NEŞE İÇİNDE MALATYA'DA

Başbakan Ahmet Davutoğlu toplu açılış ve bir dizi toplantılara katılmak üzere Malatya’ya geldi. Beraberinde Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehmet Mehdi Eker, Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcıoğlu AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Süleyman Soylu, Yasin Aktay ve Öznur Çalık, Grup Başkan Vekili Mihrima Belma Satır ile birilikte öğlen saatlerinde Malatya’ya gelen Başbakan Ahmet Davutoğlu ilk olarak Cuma Namazı için Battalgazi ilçesi’nde bulunan tarihi Ulu Cami’ye gitti.

52485_96026_10102014175327_14.jpg

SADECE VALİ VE BELEDİYE BAŞKANI ŞEHİT EVİNDE

Öte yandan şehit evinde ise, Amasya Valisi İbrahim Halil Çomaktekin, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ufuk Aras, Amasya Belediye Başkanı Ak Partili Cafer Özdemir, şehit başkomiser Hüseyin Hatipoğlu'nun ailesini taziye ziyaretinde bulundu. Annesi Adeviye Hatipoğlu ayakta durmakta güçlük çekerken, yakınları kendisini sakinleştirmeye çalıştı

 

ANNESİ BABASI PERİŞAN

BİNGÖL'de şehit düşen komiser Hüseyin Hatipoğlu'nun annesi Adeviye ve babası İlyas Hatipoğlu, acı haberle gözyaşlarına boğuldu.
Bingöl İl Emniyet Müdürü Atalay Ürker'in, dün akşam ekibiyle birlikte Kobani için düzenlenen eylemlerde zarar gören esnafın iş yerlerinde incelemelerde bulunması sırasında, yaklaşan bir araçtan uzun namlulu silahlarla üzerlerine ateş açılması sonucu şehit olan komiser Hüseyin Hatipoğlu'nun Amasya'daki baba ocağına ateş düştü. 

52489_1832_10102014203118_9-003.jpgVATANDAŞ AKIN ETTİ

Amasya Hızırpaşa Mahallesi'nde oturan 3 çocuk babası İlyas ve anne Adeviye Hatipoğlu, gözyaşı dökerek sinir krizi geçirdi. İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri de şehidin evinin etrafında geniş güvenlik önlemleri aldı. Şehidin baba ocağı akrabaları ve komşularının ziyaretçi akınına uğradı. Amasyalılar, eve giderek aileye başsağlığı dileklerinde bulundu. İşçi emeklisi babası İlyas Hatipoğlu, taziyeleri kabul etti. Güçlükle ayakta durabilen babayı, yakınları güçlükle sakinleştirmeye çalıştı.

İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay ve meslektaşları da eve gelerek aileye başsağlığı dileklerinde bulundu. Bir çocuk babası Şehit Hatipoğlu'nun cenazesinin Bingöl'de yapılacak törenin ardından bugün öğleden sonra Amasya'ya getirileceği ve yarın düzenlenecek törenin ardından toprağa verileceği bildirildi.

 

Öte yandan Şehit Hüseyin Hatipoğlu geçtiğimiz 28 Eylül'de ise "Siz hiç Türk mülteci diye bir şey duydunuz mu tarihte? Duyamazsınız. Türk iç savaş çıkarsa ya olduğu yerde kalıp can verir, ya da sancağı dikip yeni bir devlet kurar. Şerefli bir ölüm, dizleri üstünde yaşamaktansa daha makbuldür" diye yazdı.

Şehit Hatipoğlu’nun Ordu’da görev yaptığı sırada gazeteci olan Sibel Hatipoğlu ile tanışıp 3 yıl önce evlendiği ve 1.5 yaşında Yaren isminde bir kızı olduğu belirtildi.

GERİYE BU MUTLU TABLO KALDI

52489_1832_10102014203118_18-001.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı