Erdoağan Vatandaşı gene Azarladı

Erdoağan Vatandaşı gene Azarladı

Erdoğan'dan hakaret ve azar: 'Nankörlük yapma, sus! Ekmek bulamazsınız...'

"NANKÖRLÜK YAPMA SUS"
Bugün Silopi Termik Santrali'nin açılışını yapan Erdoğan, konuşması sırasında kendisini protesto eden bir genci "Nankörlük yapma, sus. Ekmek bulamazsınız yemeğe, ekmek gelince de tepersiniz" diyerek azarladı.


Siirt’te dün açılışlar yapan Erdoğan, bugün Şırnak'a geçti. Erdoğan, Silopi Termik Santrali'nin açılışını yaptı. Tören sırasında Silopililere konuşan Erdoğan, kalabalığın arasından bir vatandaşın itiraz etmesine sinirlendi. Üslubunu bir anda sertleştiren Erdoğan, vatandaşı şöyle azarladı:

 “Nankörlük yapma, sus nankörlük yapma! Ekmek bulamazsınız yemeğe, ekmek gelince de tepersiniz. Bu ülkede taş üstüne taş koyana teşekkür ederiz biz. 800 milyon dolarlık yatırım geliyor. Teşekkür edeceğinize başka şeyler konuşuyorsunuz. Bu ülkenin çok çalışmaya ihtiyacı var.”

BU BAŞBAKAN GERÇEK NEYSE, GERÇEĞİ KONUŞUR


Bu Başbakan gerçek neyse gerçeği konuşur. Biz, marifet iltifata tabidir diye böyle bakmışsız böyle inanırız. Bu ülkede taş üstüne taş koyana biz teşekkür ederiz. Terör var diye kimsenin gelmediği yere 800 milyon dolarlık bir yatırım geliyor, siz teşekkür edeceksiniz. El üstünde tutacaksınız, başka şey konuşuyorsunuz. Bizim özel amigolara ihtiyacımız yok.


ERDOĞAN İLE İLGİLİ ESKİ VİDEOLARA GİTMEK İÇİN TIKLAYINIZ
                       HANGİ ERDOĞAN   ?