Erdal Sarızeybek Halk TV'nin telefonlarını kilitledi...

Erdal Sarızeybek Halk TV'nin telefonlarını kilitledi...

Baykal dönüyor mu? Halk TV'de CHP'yi de eleştirdi... AKP'yi Yahudi politikaları uygulamakla suçladı...

Halk TV'nin 14 Ocak akşamı sürpriz konuğu Erdal Sarızeybek oldu. Erdal Sarızeybek, Nihat Genç'den on kat daha "radikal" ve yine on kat daha "bilimsel" yorumlar içeren konuşma yapması bir yana, Deniz Baykal'ın Genel Başkanlıktan uzaklaştırılmasından sonra CHP tabanının adeta susadığı konulara cesurca değindi. CHP yönetimini de eleştirdi. (Şahin Mengü de aynı günün Aydınlık gazetesinde Baykal'a "Ne zaman konuşacaksın?" diye çağrı yapmıştı!)

Sarızeybek, Paris'deki üç kadın teröristin öldürülmesini, "Bir siyasi komplo" olarak değerlendirdi. Nasıl Hrant Dink öldürülerek "Ermenistan açılımı" Hrant ağıtları üzerinden kamuoyu hazırlanarak yaptırılmışsa, aynı oyunun "Anayasanın değiştirilmesi için kamuoyu hazırlamak" amacıyla tezgahlandığını belirtti.

Sarızeybek'in artıhabirtürk.com okurları için not edebildiğimiz konuşması şöyle:

"Bu komplonun başarısı ya da başarısızlığı CHP ve Bahçeli'ye bağlı. MHP ve CHP liderleri görmüyor mu bu durumu? Meclis'te bunu durdurmak için derhal Tandoğan'a çıkmak lazım.
 
*
Kürt isyanları hep ağa isyanlarıdır. Atatürk ağalara karşıydı çünkü. halkın yanındaydı. Çok partili rejime geçince tüm ağaları meclise aldılar. Ondan sonra hiç isyan duydunuz mu? Daha isyan etmediler. Diyeceksiniz ki PKK... PKK'de bir ağa isyanıdır. Ahmet Türk, dengir Mir... Halkın kanını emdiler hep...
 
*
Özelleştirmeyle tüm ekonomik kamu kaynaklarını yabancıların yönetimine verdik. Şimdi şirketlere de okul kurulma izni çıktı.  Beyinlerimiz de gitti.
 
*
Başbakan başbakan olduğu günden itibaren tekerleme halinde otuz altı etnik temel saydı. Bizi böldü. Şimdi ya PKK'yla anlaşacağım ya da iç savaş çıkaracağım noktasına geldi!
 
*
PKK büyük bir organizasyondur. Yalnızca teröristlerden oluşmuyor. Hükümet neden medya ve para kaynaklarını engellemiyor. Bu suçtur?
 
*
CHP lideri AKP'ye kredi veriyor, terör bitsin diye. AKP bunu terörü bitirmek için yapmıyor ki! PKK'yi artık siyasal güç yapmak için yapıyor  Ben görüyorum sen görmüyor musun?  
 
Buna kimse izin vermez. Halkımız Doğu ve Güneydoğu'daki halkımız da vermez. AKP onları da çaresizliğe sürüklüyor.
 
Peki kim durduracak?
 
Meclisteki milletvekilleri ne iş yapıyor? Yetim hakkıyla niye maaş alıyor?
 
Irak'tan gelip vurdular daha dün. Tezkere çıktı çoktan. Niçin harekat yaptırmıyor Erdoğan. Muhalefet niçin baskı yapmıyor harekat yap diye; çık Tandoğan'a. Niçin yapmıyorlar bu baskıyı?
 
Bu siyasi oyunlar yüzünden milletin artık can vermeye tahammülü kalmamıştır.
 
*
Özal da aynı tavrı göstermişti. Bizim başbakanımızdı. Özal, üç beş çapulcudur dedin. İki ilçeye saldırıyor sınırı geçip; sen böyle diyorsun!  O üç beş çapulcu şimdi hükümetle görüşmeye oturmaya başladılar!
 
O zaman da aynı oyuna geldik. Çekiç Güç getirdik. Irak'tan mülteci geldi. Özal, Saddam diktatör diyordu. Aynısını şimdi Erdoğan, Esat zalim, Esat diktatör diyor. Gene Amerikaya destek veriyoruz. Bir koyup üç alacağız Suriye'den galiba. Yine Irak mültecileri gibi Suriye mültecileri getiriyoruz. Amerikayla Özal nasıl anlaşmıştı? Bir koyup üç alacağız. senaryo aynı. Şimdi Çekiç güç gibi, Patriot füzelerini getirdik... Aynı... 
 
*
Apo, 54 bin insanı katlederek İmralı canisi oldu. 3245 köyü yakıp yıkan bir cani. 7 500 kadın çocuk öldürmek kolay değil. Korku salmış. Bu caniyi Amerika İran ve Suriye için kullanacak. Bin Ladin gibi birisi Apo. Kullanılıp peçete gibi atılacak. Bunun hapisten çıkmasına hiç bir Allah kulu izin veremez. Vermeyeceğiz. Allah önünde and içiyorum bu dünyayı tepelerine yıkarız."

"Bu müzakere masasında nelerin konuşulduğunu tahmin ediyorsunuz?" sorusuna ise Erdal Sarızeybek şöyle yanıt verdi:
 
"Eğer izin verirsek olacak şu: Bu üç katili Paris'ten Türkiye'ye getirecekler. Diyarbakır'da yüz binleri toplayacaklar. Doğuda halkımız AKP PKK'yle işbirliği yaptığı için çaresiz kaldı, sürükleyecekler onları alanlara. Arınç filan çıkıp ağlayacak müzakere sürecini baltalıyorlar diye.
 
10 bin terörist var Irak'ta. Barzani liderlik yapamıyor. Peşmergeleri evcil. Evli kahvaltı yapan gece yatan sabah kalkan insan. PKK teröristleri ise yaratık. Acıma yok. İnsanlık yok. İran'ı Suriye'yi karıştıracak bir cani lazım. O da İmralı'da. Buna izin verirsek on bin teröristi Türkiye'ye getirecekler. Habur'dan ders aldılar. Bu kez terörist ağlayarak getirecekler. Kahraman gibi değil eskisi gibi. Böylece terör bitiyor diyecekler.
 
Bunları getirmek demek PKK'nin Doğu ve Güneydoğu'da ordu kurması demek. Yeraltındaçok silahı var.
 
Yöneticilerini getirerek Doğu Anadolu'ya yönetime getirecekler. Doğu ve Güneydoğu'nun devlet kontrolünü ele geçirecekler. İran ve Suriye'yi böyle karıştıracaklar. Ama asıl hedef Anayasa'daki Türk ve Atatürk kavram ve değerlerini çıkarmak. Türk kavram ve tarihini anayasadan çıkararak Türkleri Anadolu'dan silecekler.
 
Buna izin verirsek bizi tarihten silerler. Biz sürü değiliz. Bir bir milletiz. Adımız Türk. Bunu kaldırırlarsa Türkler silinir gider...
 
*
Halkımız iktidarın dini değerleri kullanmasına aldanmasın. Ortadoğu projesinin ilk projesi işbirlikçi hükümeti iktidara getirmek. İşgal niye edeceksiniz ki. Hükümeti ele geçirirsiniz tamamdır. Darbeyle de olur demokratik seçimlerle de. Seçimlerle yapmak için Sölüman'ı Süleyman yapacaksınız.. İzak'ı İshak yapacaksınız siyasete getirip atayacaksınız... Abraham İbrahim olarak siyasete atılırsa oy almak için elhamdülillah müslümanım demesi lazım...
 
AKP daha müslümanım diyerek oy alıyor ama İsrail'e hizmet ediyor. İsrail'in 2010 yılında Siyonist dergisinde yayınladı. Bu planda yaşadıklarımız hep yazıyor. Müslüman ülkeleri etnik ve mezhep açısından bölüp parçalayacak ve çarpıştıracaksın.
 
Başbakan on yıldır bunu yapıyor. 36 adet mezhep saydı. Kürt Türk Alevi sünni... Bunlar İsrail siyaseti değil mi?
 
*
İncirlik'te cami basılması çok büyük bir olay. Anadolu Aslanları Derneği protesto ettiğine göre böyle bir olay var. Türk milleti bilse öfke gösterecek. Ama böyle bir lider yok. Bunu kimin açığa çıkarması lazım? Halka bu liderler bunu anlatmıyor. Medya söz etmiyor. Paris'teki üç katilin cinayetini anlatıyor.
 
CHP'yi yöneten siyasetçileri eleştiriyorum CHP ya da MHP tabanını değil. Benim en büyük özelliğim Türk olarak doğmaktır demişte Atatürk. Türk bayrağı olmazsa Anadolu'da hiç bir bayrak olmaz. Anadolu parayla satın alınmadı. 7 bin yıldır yaşıyoruz ama silahlı güç oluşumuz 1071 Malazgirt'tir. Dalgalanıyorsa 1000 yıldır verdiğimiz şehitler yüzündendir.
 
*
Kendini ben Türk milletinin evladıyım diyenlere sesleniyorum. sessiz kalırsak her şeyimizi elimizden alırlar. Bu süreç Anadolu'dan bizi silmeye gidiyor. Aanadolu'yu Bizanslaştıraya gidiyor.
 
Sessiz kalmamak nasıl oluyor? Benim liderim Tandoğan'a çıkmıyorsa benim liderim değildir. AKP-PKK sürecini durdurmuyorlarsa biz bayrağı alıp Tandoğan'a çıkacağız...
 
Egemenliğimize sahip çıkacağız.
 
Bizimki kültür milliyetçiliğidir. Irk milliyetçiliği değildir. Türkiye Cumhuriyetini kuran halka Türk milleti denir."

*
Emekli Albay Erdal Sarızeybek'in bu konuşmasından sonra CNN Türk'de Ahmet Hakan'ın programında Aslı Aydıntaşbaş, Celalettin Can, Vahap Coşkun, Mehmet Özcan, Habertürk'de Fuat Keyman, Mithat Sancar,  Diyarbakır'da düzenlenecek cenaze töreni mitingi için çoktan beyinleri yıkamaya başlamışlardı bile. 

www.haberartitürk.com