Erciyes Üniversitesi'nden Boydak Ailesi'ne Teşekkür Günü

Erciyes Üniversitesi'nden Boydak Ailesi'ne Teşekkür Günü

ERCİYES Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Keleştemur, üniversiteye katkılarından dolayı Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak'a düzenlenen törenle plaket verdi.Üniversitenin Meslek Yüksek Okulu Boydak Mobilya...

ERCİYES Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Keleştemur, üniversiteye katkılarından dolayı Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak'a düzenlenen törenle plaket verdi.
Üniversitenin Meslek Yüksek Okulu Boydak Mobilya ve Dekorasyon Atölyesi’nde gerçekleştirilen törene Rektör Prof. Dr. Fahrettin Keleştemur, Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı. Burada ilk konuşmayı yapan Kayseri Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Tahir Ayata, üniversiteye desteklerinden dolayı Hacı Boydak’a teşekkür etti. Rektör Prof. Dr. Keleştemur da üniversitelerinde hayırseverler için 'Teşekkür Gün'ü düzenlediklerini hatırlatarak, "Boydak Holding'in eğitime ve üniversitemize katkıları saymakla bitmez" dedi.
İşadamı Hacı Boydak, aslında teşekkür edilmesi gereken kişinin Rektör Prof. Dr. Fahrettin Keleştemur olduğunu dile getirerek, "Biz teşekkürü Fahrettin hocamıza ediyoruz. Neden? Hocam bütün üniversitelerin ağabeysi konumundadır. Kayseri’deki üniversitelerin açılmasında, o şehirdeki üniversitenin izni olmadan diğerleri kurulamıyor. İcazet almak gerekiyor. Hocam Melikşah, Nuh Naci Yazgan ve Abdullah Gül Üniversitesi için icazet verdi ve üniversite şehri olduk. Kayseri’de 4, Adana ve Bursa’da iki üniversite var. Kayseri bilim şehri oluyor" diye konuştu.
Konuşmaların ardından Prof. Dr. Fahrettin Keleştemur, işadamı Boydak’a teşekkür plaketini verdi.