ENSAR VAKFINA TECAVÜZ  PROTESTOSU

ENSAR VAKFINA TECAVÜZ PROTESTOSU

10 erkek çocuğa tecavüz suçlaması ile tutuklanarak hakkında 600 yıl hapis cezası istenen Muharrem B.'nin sapık eylemini gerçekleştirdiği Ensar Vakfı'na yurt genelinde protesto eylemleri yayılıyor.

ANTALYA'da bugün bir grup öğrenci Ensar Vakfı önünde eylem yaptı ve vakıf tabelasına yumurta attı.

KAMUOYUNUN ÖFKESİ DİNMEK BİLMİYOR

Karaman'da medyada 45 erkek çocuğa tecavüz haberleri ile duyulan ardından raporla tespit edilmiş 10 erkek çocuğa tecavüz suçlaması ile tutuklanarak hahkında 600 yıl hapis cezası istenen Muharrem B.'nin sapık eylemini gerçekleştirdiği Ensar Vakfı'na yurt genelinde protesto eylemleri yayılıyor.

Dünkü eylemlerde 12 kişinin gözaltına alınmasının ardından bu günde çeşitli illerde proetesto gösterileri vardı.

ANTALYA'DA YUMURTALI PROTESTO

Akdeniz Üniversiteli Kadın Kollektifi ile Halkçı Kadınlar üyesi bir grup öğrenci, öğle saatlerinde Muratpaşa ilçesi Yener Ulusoy Bulvarı üzerindeki Ensar Vakfı Antalya Şubesi'ne geldi. Öğrenciler basın açıklamasını okuduktan sonra vakfın tabelasına yumurta attı.

Eylem sırasında bazı vatandaşlar da öğrencilere destek verdi.

Üniversiteli Kadın Kolektifi Sözcüsü İldeniz Koca, tecavüzcüyü akladığı ve tecavüzü meşrulaştırdığını iddia ettiği Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu'nu eleştirdi ve Karaman'daki çocuklara cinsel istismar olayıyla gündeme gelen Ensar Vakfı'nın kapatılmasını istedi.

 

Kaynak:Haber Kaynağı