ENSAR VAKFI OLAYINDA "PEYGAMBER ÖRNEĞİ" SKANDALI

ENSAR VAKFI OLAYINDA "PEYGAMBER ÖRNEĞİ" SKANDALI

Ensar Vakfını savunma yarışına giren şeriatçı vakıflar artık Peygamber cemaatine çamur atacak kadar gözlerini karartılar

Karaman'da 45 erkek çocuğa tecavüz skandalı ile Türkiye gündemine gelen ve 10 çocuğa rapor alınarak dava edilen Ensar Vakfı belletmeni rehber öğretmen Muharrem. B'nin tutuklanması ardından, başta Ensar Vakfı ve Aile bakanı olmak üzere tecavüzleri normal gösterme çabaları tüm hızı ile sürüyor.

BAKAN "BİR KEREDEN BİR ŞEY OLMAZ" DERSE

Aile bakanının "Bir kereden bir şey olmaz" şeklinde  savunduğu, AKP Milletvekilinin de benzer bir şekilde savunduğuğu Ensar vakfına başka bir din vakfından skandal bir destek geldi. Ensar Vakfını savunmak isterken Peygamber cemaatine çamur atacak kadar sapıklığı normal göstermeye çalışan, Furkan Vakfı liderinin "Pes Dedirtecek" konuşmasını yayılıyoruz.

AKP İLE ARASI AÇIK AMA

Malatya'da kendilerine konferans salonu verilmediği için AKP ile arası açılan Furkan Vakfı'nın lideri Alparslan Kuytul, Ensar Vakfı'ndaki tecavüz skandalı için "Her cemaatte vardır. Hz Muhammed'in cemaatinde de vardı" dedi. Kuytul, "Devlette bu kadar terbiyesiz varsa cemaat de vakıf da devletin küçüğüdür yani bir cemaatte bir vakıfta bir tane iki tane terbiyesiz çıkar. Devlette bu kadar terbiyesiz varsa cemaatte de bir iki tane olur... Yapmış olabilir bundan dolayı bir camiaya laf söylenemez yani. Ona bakarsanız Peygamberimizin cemaatinde de vardı bazı kimseler. Herkes Ebubekir Ömer miydi yani?" dedi.

İŞTE O SÖZLER

Kaynak:Haber Kaynağı