ENSAR EVLERİ TECAVÜZ SANIĞINDAN TAM BİR KOMEDİ

ENSAR EVLERİ TECAVÜZ SANIĞINDAN TAM BİR KOMEDİ

Çocukları evladı gibi sevdiğini ileri süren Muharrem B. "Ben yapmadım, polisler çocukları yanlış yönlendirmiş"

Tutuklu bulunduğu Ereğli Cezaevi'nden gece Karaman'a getirilen sanık Muharrem B.'nin adliye nezarethanesinden, doğruca Ağır Ceza Mahkemesi salonuna çıkan bir koridordan ve tutuklu ve hükümlülerin alınıp çıkarıldığı kapıdan girdi.

'TUTUKLAMASINLAR DİYE EŞCİNSEL OLDUĞUMU SÖYLEDİM''

Sanık Muharrem B. ifadesinde, "Çocukların sınav dönemlerinde, onları teselli etmek için yanlarına yatıyordum'' dedi. Polisteki ifadesi sırasında neden eşcinsel olduğunu söylediğinin sorulması üzerine de, ''Beni tedaviye göndersinler. Tutuklamasınlar diye eşcinsel olduğumu söyledim'' ifadesini verdi.

Duruşmada Cumhuriyet Savcısı'nın mütalaasını da tamamladığı öğrenildi.

BEN YAPMADIM

Savunmasında hakkındaki suçlamaları kabul etmediği belirtilen Muharrem B.'nin ilk sözlerinin iyi bir eğitimci olduğu ve TEOG başarıları bulunduğunu söylemek oldu. Çocukları evladı gibi sevdiğini ileri süren Muharrem B. "Ben yapmadım, polisler çocukları yanlış yönlendirmiş" dedi. Emniyette baskı altında verdiği ileri sürdüğü ifadeleri kabul etmediğini söyleyen Muharrem B., "Polis bana 'Sen burada anlat, sen ceza almazsın' dedi. Ben de anlattım" ifadelerinde bulundu.

BERAATINI İSTEDİ

Sanık Muharrem B. duruşmadaki ifadesinde, çocukları suçlayıp, suçu üzerine atmak istediklerini iddia etti. Beraatına karar verilmesini isteyen sanık Muharrem B., 'Ailelerin ve çocukların olduğu ortamda yargılanmak isterdim. Hayvanlarla ilgili müstehcen görüntüleri ise ben fen bilgisi dersi kapsamında YouTube'den, canlı üremesiyle ilgili belgesel izlettim. Keşke çocuklar da burada olsaydı, onlarla karşılaşsaydık' dedi. 

Sanık Muharrem B.'nin savunmasının tamamlanmasının ardından CMK kapsamında atanan avukatı söz aldı. Avukatın sözlerinin ardından tanıkların dinlenmesine geçildi. 3 tanık sırayla içeriye girip ifade verdi.

Kaynak:Haber Kaynağı