En sonunda Aziz Yıldırım patladı!

En sonunda Aziz Yıldırım patladı!

Aziz Yıldırım, Antalya Fenerbahçeliler Derneği gecesinde açıklamalarda bulundu

F.Bahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Antalya Fenerbahçeliler Derneği tarafından düzenlenen birlik ve beraberlik gecesinde konuştu.


F.Bahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Antalya Fenerbahçeliler Derneği tarafından düzenlenen birlik ve beraberlik gecesinde önemli açıklamalarda bulundu.

Yıldırım, yaptığı konuşmada,

"2010-11 sezonunda buraya 9 puan geride gelmiştik. İkinci yarıda bu puan farkını kapatarak şampiyon olduk. Daha sonra 3 Temmuz oldu, 3 Temmuz'un üzerinden 3 yıl geçti. Biz büyük bir aileyiz, bu süreçte bütün söylediklerimizin doğru olduğuna inanarak kimsenin gösteremeyeceği sivil toplum örgütünün nasıl olacağını bütün herkese gösterdiniz. Hepiniz iyi ki varsınız. Bugün geldiğimiz noktada söylediğimiz sözlerin ne kadar doğru olduğunu hep beraber görüyoruz.

Emenike ’nin para sayma görüntüsü vardı, Sivas ’a para götürmüştük, bilmem bir oyuncaya para verdik diye suçladılar, Euro mu dolar mı belli değil. Bizim görüntüleri bastılar. Bugün bizim doğru olduğumuzu bütün herkes anladı. Biz şike yapmadık; biz şampiyon olduk, şampiyonluğunu da oyuncularının alın teriyle kazandık.

Şu anda 8 puan öndeyiz. Oyuncularımızın bu puan farkını daha artıracaklarına inanıyoruz, inanın. İlkleri hep biz yaptık, stat yaptık, kapalı salon yaptık, Kulüpler Birliği başkanlığımda 150 milyon dolarlık yayın gelirini 450 milyon dolara çıkardık. Onun karşılığında bizi hapse attılar. Biz büyük bir aileyiz, büyük bir camiayız, sporun hep içinde varız, ama siyasette yokuz. Yarıştığımız bütün branşlarda şampiyon olmak için mücadele edeceğiz" ifadelerini kullandı.  

vatan/dea