EN MUTLU GÜNÜ ÖLDÜĞÜ GÜN OLDU

EN MUTLU GÜNÜ ÖLDÜĞÜ GÜN OLDU

Trajik olay Muş'ta yaşandı.

Muş'un Hasköy ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, Bingöl'den Van'a düğün için giden gelin Rezzan Yanılmaz hayatını kaybetti. Yaralanan damat, sürücü Sadık Yıldız ise hastaneye kaldırıldı.

Van Erciş’de bir banka şubesinde çalışan Rezzan Yanılmaz ile ilçede öğretmen olarak görev yapan Sadık Yıldız, düğün törenleri öncesi kızın memleketi olan Bingöl’ün Solhan ilçesine kına gecesi yapmak üzere geldiler. 14 Haziran 2014 Cumartesi günü yapılan kına gecesi sonrası bugün yapılacak olan düğün törenlerine yetişebilmek için bu sabah yola çıktılar. Muş’un Hasköy ilçesi Üçdam köyü yakınlarına geldiklerinde ise trafik kazası meydana geldi. Damat Sadık Yıldız yönetimindeki 65 LB 464 plakalı araç, iddiaya göre karşıdan gelen Habip Ulaşkın yönetimindeki 07 LBZ 74 plakalı araçla çarpıştı. Çarpışma sonucu sürücü Sadık Yıldız (27), Yunus Bayram (23), Semra Yıldız (25) ve Aynur Yıldız (35) yaralandı. Aynı araçta bulunan Gelin Rezzan Yanılmaz (23) ise hayatını kaybetti.

Yaralıların, 112 sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı ilk müdahale sonrası Muş Devlet Hastanesin’e kaldırıldığı, hayatını kaybeden Yanılmaz’ın ise Muş’ta yapılan otopsi sonrası defnedilmek üzere Bingöl’ün Solhan ilçesine gönderildiği ve olayla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

 

Kaynak:Haber Kaynağı