EN KOMİK ALO FATİH

EN KOMİK ALO FATİH

ALO FATİH YENİ BÖLÜMÜ ÇIKTI... Gülmekten kırılacaksınız ama bir o kadarda trajik komik...

Yine ses kaydı yine vahim iddialar

17 Aralık yolsuzluk soruşturması sonrası Habertürk’te yayınlanan haberler üzerine Başbakan Erdoğan yine Fatih Saraç’ı arıyor. Sert şekilde Fatih Saraç’a yüklenen Erdoğan ‘Bir daha beni patronunla (Turgar Ciner) ve grubu ile ilgili bir konu nedeniyle beni arama” diyor. Erdoğan şimdiye kadar Fatih Saraç’ı sadece babası yüzünden dinlediğini ancak bundan sonra dinlemeyeceğini söylüyor. “Artık yetti” diyor. Bu vahim iddialar son çıkan ses kaydına dayandırılarak sözcü gazetesi internet sitesinde yer alıyor. İşte o haber.

“KENDİMLE İLGİLİ GEREĞİNİ YAPACAĞIM”

Fatih Saraç Başbakan’ın telefonu kapatmaması için adeta yalvarıyor. Saraç’ın “Müsade eder misiniz’ demesi üzerine Başbakan Erdoğan, çileden çıkıyor. Erdoğan, “Neyine müsade edicem ya, neyine, Televizyonun yolsuzluk diye başlık atıyor, gazeten yolsuzluk diye başlık atıyor. Buna hakkınız var mı ‘ diyor.

Fatih Şaraç’ın gereğini yapacağım demesi Erdoğan’ı iyice çileden çıkarıyor. ‘Neyin gereğini yapacaksın, şimdiye kadar neyin gereğinİ yaptın’ diyen Erdoğan’a Saraç bu defa ‘Kendimle ilgili gereğini yapacağım” diyor.

Erdoğan son olarak bundan sonra bu namussuz herif (Turgay Ciner’i kastederek) bir daha yanıma gelmeyecek’ diyor.

Kaynak:Haber Kaynağı