EMRE’DEN YANAL YORUMU: "KADIKÖY'E GELİRSE.."

EMRE’DEN YANAL YORUMU: "KADIKÖY'E GELİRSE.."

İşte o açıklamalar…

NTV Spor'a konuşan Fenerbahçe kaptanlarından olan Emre Belözoğlu Bilic, küfür, Milli Takım ve Ersun Yanal hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Tecrübeli oyuncunun açıklamaları şu şekilde;

Sakatlığımın ne durumda olduğunu hep biliyorduk. Aslında bazı maçlarda oynamayabilirdim ama risk aldık. Şimdi Milli Takım arası var. Bu ara da iyi geldi açıkçası. Bursa maçına büyük ihtimalle yetişeceğim.

Oğlumun hayatımdaki önemi çok fazla... Ben saha içinde lider yapılı olsam da, saha dışında evin lideri eşim...

Saha içine dönecek olursak, bu sezon fazlasıyla şampiyon olmuş takımdan emareler görüyorum. Bu sene özellikle son 2 maç çok belirleyici oldu. Sezon başı itibariyle kolay şeyler yaşamadık. Bunları atlatmak gerçekten çok kolay değildi. Nedense her seneye çok ciddi problemlerle başlıyoruz ama bunları atlatmayı başarabiliyoruz. Elimizden geldiğince saha içine konsantre olmaya çalışıyoruz.

Bizim ülkemizde herkes kendi evladının üstüne fazla gelir. Biz kendi yetiştirdiğimiz evlatlarımıza sert tepkiler göstermeyi seviyoruz. İsmail hoca da bu tepkileri aldı ancak o bunları karşılayabilecek bir hoca. Teknik bilgisi çok yüksek bir isim.

Maç taktiklerine, hatta antrenmanlara bile Aziz Yıldırım'ın karıştığı iddialarına sadece gülmek lazım. Bu tür iddialar sadece kulübü karıştırmak için ortaya çıkıyor. Bunlara cevap vermeye tenezzül bile etmiyoruz.

Herkesin Fenebrhaçe'nin geleceği için çok önemli olan 1 milyon üye projesine destek olmaya çağrıyorum.

Gelen eleştirlere, yaklaşık 7-8 senedir gülüp geçiyorum ancak benimd e bir ailem var. Annem, babam var. Özel hayatımla ilgili, kişiliğimle ilgili kimsenin haddine değil aban karışmak ki, herkes sınıfta kalır tartışacak olursak...

Ben sırtımı Allah'tan başka hiçbir şeye dayamadım. Bir şeyleri doğru yaptığım için hala bu takımdayım. Şunu ehrkes bilsin, futbol kuralları neyi gerektiriyorsa ben saha içinde onu yapıyorum. Allah'a şükür ben şu ana kadar kimseyi sakatlamadım. Kimse için kötü bir niyetim yok. Saha içinde ne yaşarsak yaşayalım kimse için kötü bir düşüncem yok. Ben de herkes gibi kendi doğru ve hatalarımla öleceğim.

Ben saha içinde yaşananların orada kalma taraftarıyım . Gerektiğinde elimi bile sıkmadılar. Beni belki insan olarak bile görmedikleri için elimi sıkmadılar belki ama herkes kendi ahlakını sergiler gün sonunda... Küfür konusunda da aynı... "Nasıl olsa Emre yapmıştır" dediler sürekli...

Emenike'yle antrenmanlarda konuşmadığım iddiaları da yalan. Bruno Alves için de aynısını söylüyorlar... Onun yanına kırmızı kart gördükten sonra ben gittim. "Geçen sene de aynı hatayı ben yaptım" dedim ve onu teselli ettim. Emenike konusu daha farklı bir durum. Saha içinde yaşanan bir olaydı. Benim onu uyarmam gerekiyordu, ben de onu uyardım. Fenerbahçe'nin menfaatleri için gereken buydu.

Ben kaptanlık pazubandını takıyorum diye kimse beni uyarmayacak diye bir durum da yok. Fenerbahçe'nin menfaatleri neyi gerektiriyorsa onu yaparım. O gün yaşandı, bugün gerekirse yine yaparım ama asla konuşmuyoruz diye bir şey yok.

Emre'nin oynadığı takımlardan seçtiği en iyi oyuncular: Kalede Taffarel (Volkan), Sağ bek Javier Zanetti (Gökhan Gönül kurura bakmasın), stoper Ivan Cordoba, Bülent Korkmaz, sol bek Filipe Luis, orta sahada Veron ve Davids ve Seedorf, Recoba'yı da koyabilirim... İlerde de Michael Owen, Alex ve Hagi, Hakan Şükür, Alan Shearer...

Avrupa'da oynamayı çok özledim . Keşke 33 yaşındaki beynim, 24 yaşındaki fiziğim olsaydı ama çok şükür ki Türkiye'nin en büyük kulübünde oynuyorum.

Gençlerştirme operasyonu, kulübün menfaatine olacaksa, bizim burada olmamız kulüp menfaatine değilse bizler zaten burada olmayız....

Ersun hoca'nın Trabzonspor'a gitmesi hayırlı olsun. Kadıköy'e Misafir olarak geldiğinde en iyi şekilde onları ağırlayacağız...

Milli Takım'da arkadaşlarımın yanında olmak isterdim. Şansımız az ama hala da var. Bunu kabul etmek lazım. Biz tarihin en iyi Milli Takımı'yken de Brezilya'ya yenildik. "Yenilsen de yensen de" diye besteler yapıyoruz ama o bestenin en çok yakıştığı yer Milli Takım'dır. Dün skordan çok taraftarın bu haline üzüldüm.

Kaynak:Haber Kaynağı