Emniyette Deprem

Emniyette Deprem

Son Dakika

EMNİYETTE DEPREM


İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde 25 polis müdürünün daha görev yerleri değişti. 17 Aralık operasyonunun ardından Emniyet genel Müdürlüğü bünyesinde yaspılan büyük atama fırtınası sürüyor. Hafta sonu olmasına rağmen hükümet poliste ki atamalara jet hızı ile devam ediyor. Özellikle istanbul emniyetinde değişmedik müdürlük kalmadı gibi. Dün Başbakan Erdoğan'ın Karadeniz gezisinde söylediği, "Didik didik edeceğiz" cümlesi ile ne demek istediği ortaya çıkmaya başladı. Artık habersiz yapılabilecek operasyonların önüne geçmek için tüm poliste ki birim müdürleri görevlerinden alınıp iktidara yakın isimlerin getirildiği konuşuluyor.
  
FATİH EMNİYETİ VE NARKOTİK ŞUBE MÜDÜRLERİDE GİTTİ

 En dikkat çeken değişiklik ise Fatih İlçe Emniyet Müdürü Ertan Erçıktı'nın müdüriyet emrine alınması ve narkotik şube müdürünün yerinin değiştirilmesi oldu. 


İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne Selami Altınok'un getirilmesinin ardından bu gece 25 şube ve ilçe müdürünün yerleri değiştirildi. Bu değişiklikler arasında en dikkat çekici olanı Fatih İlçe Emniyet Müdürü Ertan Erçıktı'nın müdüriyet emrine alınması oldu. Ertan Erçıktı 4 gün önce Asayiş Şube Müdürü iken eski İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın tarafından Fatih İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne getirilmişti. Dikkat çeken diğer bir değişiklik ise Narkotik Şube Müdürü Özcan Bulduk'un Fatih İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne getirilmesi oldu. 
Diğer dikkat çekenbir değişiklik ise Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Metin Titiz'in görevden alınması oldu. Ayrıca Persone Şube Müdürü Emin Yılmaz ve Çevik Kuvvet Şube Müdürü Muhammet Fatih Sarıyıldız da görev yeri değiştirilen müdürler arasında yer aldı. Yapılan bu değişikliklerle Selami Altınok yeni çalışma ekibini de belirlemiş oldu. 

EMNİYET BASINA YASAKLANDI


İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamayla, Türkiye genelinde basın mensuplarının bugünden itibaren emniyete girişlerinin yasaklandığı duyuruldu. Yazılı açıklamada şöyle denildi:


Genel Müdürümüzün talimatıyla, Türkiye genelinde yapılan uygulama çerçevesinde 22.12.2013 tarihi itibariyle basın mensupları Emniyet Müdürlüğü hizmet binalarına giriş yapamayacaklardır. Herhangi bir gelişme veya basın açıklaması olduğu takdirde basın mensupları davet edilecektir. Vatan ve Gayrettepe hizmet binalarında bulunan basın odasını kullanan basın mensuplarının anahtar ve giriş kartlarını teslim etmeleri rica olunur.


ATATÜRK HAVAALANI MÜDÜRÜ DEĞİŞTİ


Görev yeri değiştirilenler arasında Atatürk Havalimanı Emniyet Şube Müdürlüğü görevini yürüten Emniyet Müdürü Ufuk Balcı da yer alıyor. Balcı 1,5 sene önce Atatürk Havalimanı Emniyet Şube Müdürü olarak atanmıştı. Görev yeri değiştirilen Emniyet Müdürü Ufuk Balcı’nın yerine Arnavutköy İlçe Emniyet Müdürü Ramazan Tiryaki getirildi.

Kaynak:Haber Kaynağı