Emniyet'te değişim varken, Müge Anlı'da kadroya alınsın! Bir cinayeti daha çözdü...

Emniyet'te değişim varken, Müge Anlı'da kadroya alınsın! Bir cinayeti daha çözdü...

Müge Anlı bir cinayeti daha çözdü. Tam 44 gündür kayıp olan kadının öldürüldüğü, Müge Anlı'ya gelen ihbar telefonuyla ortaya çıktı.

MÜGE ANLI CİNAYETİ ÇÖZDÜ

Ankara OSTİM'deki bir işyerinde temizlik ve çay servisine bakan 2 çocuk annesi 41 yaşındaki Emine Kutluca, geçen yıl 28 Kasım'da işe gitmek üzere evden çıktı ve bu tarihten sonra Kutluca'dan haber alınamadı. Kutluca son olarak, çalıştığı işyerinin önündeki MOBESE kameraları tarafından, bir araçtan indikten sonra işyerine gitmek yerine tam ters istikamete yürürken görüntülendi.

OLAY CANLI YAYINDA AYDINLANDI

Şimdiye dek birçok kayıp ve cinayet olayının aydınlatılmasını sağlayan Müge Anlı'nın ATV'de yayınlanan Tatlı Sert adlı programına katılan Emine Kutluca'nın kızı Hüsniye Kutluca ve annesi Mariye Özer, Kutluca'nın birileri tarafından kaçırılıp alıkonulduğunu öne sürdü. Bu sırada yayına bağlanan Emine Kutluca'nın bir arkadaşı, genç kadının görüştüğü Rıza E. adlı kişi tarafından ilişkiye zorlandığını anlattı. Ankara Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro ekipleri, Kutluca'nın kaybolduğu gün Rıza E. ile kısa bir telefon görüşmesi yaptığını tespit etti.

PLASTİK KELEPÇEYLE BOĞDU


Bunun üzerine evli ve 3 çocuk babası olan Rıza E. 9 Ocak'ta gözaltına alındı. OSTİM'de bir aydınlatma şirketinde ustabaşı olarak çalışan Rıza E., bir süredir ilişkisi olduğunu öne sürdüğü Kutluca'yı plastik kelepçeyle boğarak öldürüp, cesedini şehrin 8 kilometre dışında boş bir araziye gömdüğünü itiraf etti.

İTİRAFTAN SONRA PROGRAMDA AÇIKLADI

Müge Anlı programda acı haberi verirken, Kutluca'nın kızı ve annesi gözyaşlarına boğuldu. Tutuklanarak Sincan Cezaevi'ne gönderilen Rıza E. İse, cinayeti kıskançlık yüzünden işlediğini öne sürdü. Yakın arkadaşları ise Kutluca'nın, Rıza E.'nin kendisine tecavüz ettiğini ve zorla ilişkiyi sürdürmek istediğini söylediğini iddia etti. 

milliyet/dea