Emniyette 17 Aralık depremi sürüyor

Emniyette 17 Aralık depremi sürüyor

İSTANBUL merkezli 17 Aralık rüşvet ve yolsuzluk operasyonunun ardından İl Emniyet Müdürlüklerinde yapılan yapılan değişlikler devam ediyor.

Kocaeli Valilikten yapılan açıklamada, son değişikliklerle toplam 157 müdür, amir ve polisin görev yerlerinin değiştirildiği duyuruldu.

Kocaeli Emniyet Müdürü Hulusi Çelik'in yerine, müfettiş olarak görev yapan Levent Yarımel'in göreve atanmasıyla birlikte Müdür Yardımcılıkları, ilçe Emniyet Müdürleri ve bir çok şube müdüründe sürekli değişiklikler yapıldı. Kocaeli Valiliği de Emniyet Müdürlüğü'nde yapılan değişiklileri bugün basın açıklamasıyla duyurdu.

Valilikten yapılan açıklamada, 'Emniyet Hizmetleri Sınıfı Mensupları Branşlı Personel Yönetmeliğinin 8'inci Maddesine istinaden' yapıldığı belirtilen bu değişikliklerle Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Merkez ve İlçe Teşkilatında görevli 5 Dördüncü Sınıf Emniyet Müdürü, 5 Emniyet Amiri, 3 Komiser, 24 Komiser Yardımcısı, 2 Baş Polis Memuru ve 118 Polis Memuru olmak üzere toplam 157 personelin istihdam yerlerinin değiştirildiği duyuruldu.

Kaynak:Haber Kaynağı