EMNİYET ŞERİDİNDE FECİ KAZA: 2 ÖLÜ, 4 YARALI

EMNİYET ŞERİDİNDE FECİ KAZA: 2 ÖLÜ, 4 YARALI

Sakarya'da TEM otoyolunun Akyazı İlçesi geçişinde bu sabaha karşı meydana gelen kazada, arıza yaptığı için emniyet şeridine parkeden yolcu otobüsüne bir kamyonun arkadan çarpması sonucu 2 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.Kaza, TEM otoyolunun...

Sakarya'da TEM otoyolunun Akyazı İlçesi geçişinde bu sabaha karşı meydana gelen kazada, arıza yaptığı için emniyet şeridine parkeden yolcu otobüsüne bir kamyonun arkadan çarpması sonucu 2 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.

Kaza, TEM otoyolunun Akyazı İlçesi Vakıf mevkii geçişinde saat 04.00 sıralarında meydana geldi. İstanbul istikametine gitmekte olan Mehmet Tutak yönetimindeki 06 BA 1877 plakalı şehirlerarası yolcu otobüsü, arıza yapınca emniyet şeridinde durdu.

Şoför ve muavin arızayı gidermek için otobüsten indikleri sırada, aynı istikamette gitmekte olan Servet Bodur yönetimindeki 37 AH 466 plakalı sunta yüklü kamyon sağ yan tarafından, aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu otobüse arkadan çarptı.
Kazada otobüsün arka kısmı çarpmanın şiddetiyle parçalanırken; arka koltuklarda oturdukları anlaşılan Burcu Atakan (20), Sefa Yozgatlı (23), Hatun Demirezen (39), Kadir Armutlu (25), Muhammet Necmettin Arslan (26) ve Cengiz Vurur (39) yaralanarak Akyazı Devlet Hastanesi, Toytotasa Acil Yardım Hastanesi ve Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Yaralılardan Burcu Atakan ile Muhammet Necmettin Arslan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Kazada yaralanan 4 kişinin tedavileri ise sürüyor. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak:Haber Kaynağı