
EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNE SİLAHLI SALDIRI
Kurşunlardan biri Olay Yeri İnceleme Bürosu camına, bir kurşun da polis ve ailelerinin kaldığı lojmana isabet etti
ŞIRNAK'ın Cizre İlçesi'nde emniyet müdürlüğü ek binasına kimliği belirsiz kişiler tarafından, uzun namlulu silahlarla ateş açıldı. Saldırıda ölen ya da yaralanan olmadığı belirtildi.
LOJMANI DA KURŞUNLADILAR
Cizre Alibey Mahallesi'nden geçen Dicle Nehri yakınlarında bulunan emniyet müdürlüğü ek binasına öğleden sonra saat 15.30 sıralarında kimliği belirsiz kişiler tarafından uzun namlulu silahlarla ateş açıldı. Kurşunlardan biri Olay Yeri İnceleme Bürosu camına, bir kurşun da polis ve ailelerinin kaldığı lojmana isabet etti. Açılan ateş sonrası emniyet binasına 6 kurşun isabet ederken, olayda ölen ya da yaralanan olmadı.
SALDIRGANLAR ARANIYOR
Polis, kaçan saldırganların yakalanması amacıyla ilçe genelinde çalışma başlattı. Saldırı sonrası kamu kurum ve kuruluşlarına ait güvenlik önlemleri arttırıldı.
HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.