EMİNÖNÜ'NDE PATLAMA

EMİNÖNÜ'NDE PATLAMA

Duman kısa bir süre sonra kesilirken olay yeri inceleme ekipleri, kapsamlı inceleme yapmak için konteynerin güvenli bir bölgeye alınmasına karar verdi.

Eminönü Meydanı'nda bulunan bir yeraltı çöp konteynerinde sabah saatlerinde henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan yangının söndürülmesinden saat 12.00 sıralarında patlama oldu.

KORKU YARATTI

Çevrede herhangi bir hasara neden olmayan patlamayı vatandaşlar polise ve itfaiyeye bildirdi. Olay yerine gelen polisler, çevreye güvenlik şeridi çekti. Konteynerden duman yükseldiğinin görülmesi üzerine yine itfaiye çağrıldı. Duman kısa bir süre sonra kesilirken olay yeri inceleme ekipleri, kapsamlı inceleme yapmak için konteynerin güvenli bir bölgeye alınmasına karar verdi. Ayrıca bomba imha uzmanı polisler de çöp konteynerinin bulunduğu çevreyi inceleme yaptı. 

ÇÖP KONTEYNERİ TAŞINDI

Fatih Belediyesi'nin çöp toplama aracı ile bulunduğu yerden çıkarılan konteyner bir kamyonete yüklendi. Konteynerdeki çöpün tamamımın boşaltılması sonucu yapılacak inceleme sonucunda patlamanın sebebi belirlenecek. Patlamaya çıkan yangın sonrası gaz sıkışması ya da kimyasal bir maddenin patlamasının yol açtığı üzerinde duruluyor.

Kaynak:Haber Kaynağı