EMİNE ÜLKER TARHAN'IN PARTİSİNİN İZMİR ÖRGÜTÜNDE DEPREM

EMİNE ÜLKER TARHAN'IN PARTİSİNİN İZMİR ÖRGÜTÜNDE DEPREM

ANADOLU Partisi İzmir İl Başkanı Hüsnü Baylav ve yönetimi görevden alındı. 1990 yılında Türkiye sörf ve snowboard şampiyonu olan Baylav, Kasım ayında göreve atanmıştı.Anadolu Partisi İzmir İl Başkanı Hüsnü Baylav ve yönetim kurulu...

ANADOLU Partisi İzmir İl Başkanı Hüsnü Baylav ve yönetimi görevden alındı. 1990 yılında Türkiye sörf ve snowboard şampiyonu olan Baylav, Kasım ayında göreve atanmıştı.

UYARILARI DİKKATE ALMADI AÇIKLAMASI

Anadolu Partisi İzmir İl Başkanı Hüsnü Baylav ve yönetim kurulu görevden alındı. İzmir İl Koordinatörü Kasım Gündüz, partinin internet sitesinden yaptığı yazılı açıklamada, Baylav'ın uyarıları dikkate almaması nedeniyle görevden alındığını belirterek, "Anadolu Partisi eski İzmir İl Başkanının, partimize zarar vermek amacı ile yaptığı açıklamalar hiçbir şekilde gerçekleri yansıtmamaktadır.

KONU İLE İLGİLİ DAHA FAZLA AÇIKLAMA YAPMAK İSTEMİYORUZ DENİLDİ

Kendisi defalarca uyarılmış olmasına rağmen aynı yanlışları yapmakta ısrar etmiştir. Bu nedenle bugün saat 09.30 itibariyle, yasal gereklilik uyarınca il kurucu yönetim kurulu üyeleri ile birlikte İl Başkanlığı görevinden alınmıştır. Kendisinin kişilik haklarına zarar vermemek adına, konu ile ilgili daha fazla açıklama yapma gereği duymuyoruz. Anadolu Partisi her zamankinden daha da güçlü olarak yoluna devam etmektedir" dedi.

 

Kaynak:Haber Kaynağı