EMİNE ERDOĞAN'DAN İFTAR ŞOVU

EMİNE ERDOĞAN'DAN İFTAR ŞOVU

Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, önceki gün Bağcılar’da bir aileye iftar ziyaretinde bulundu. İftar sofrasının masaya kurulmasına rağmen, iftar saatinde sofranın yer masasına alınması dikkat çekti. Olay "ramazan şovu" olarak değerlendirildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, cumartesi günü İstanbul Bağcılar’da bir aileye iftar ziyaretinde bulundu. Fotoğraflara yansıyan karelerde Emine Erdoğan’ın iftardan kısa bir süre önce ziyaret ettiği evde kurulan iftar sofrasının masaya kurulduğu, iftar saatinde ise sofranın yer masasına alınması dikkat çekti. “Fakir bir eve misafir oldum” mesajı verilen bu durum, “Emine Erdoğan’dan Ramazan, iftar şovu” yorumlara yol açtı.

Cumhuriyet'in haberine göre basına yansıyan karelerde Emine Erdoğan’ın saat 20.25 sıralarında eve girdiği ve ailenin fertleri ile görüştüğü, bu sırada sofranın masaya kurulduğu görülüyor. Ancak daha sonraki fotoğraflarda, sofranın yere alındığı, Emine Erdoğan ve aile fertlerinin yer sofrasında iftar açtığı dikkat çekiyor. Sosyal medya kullanıcılarından bazıları söz konusu fotoğrafları paylaşarak “Gösteriş. Emine Erdoğan vatandaşa iftara gitmiş. Saat 20:25’te masa kurulu. Ama 15 dakikada sofra yere alınmış” yorumları yapıldı.

 

Kaynak:Haber Kaynağı