Emine Erdoğan "Kadın Konferansı" Düzenlerse Ne olur ?

Emine Erdoğan "Kadın Konferansı" Düzenlerse Ne olur ?

KADIN KONFERANSINDA ERKEK ŞİDDETİ

Hergün en az bir kadının öldürüldü, onlarcasının erkek şiddetine maruz kaldığı ülkenin başbakan eşi kadın konferansı düzenlerse ne olur. İşte yanıtı.
Emin Erdoğan ve Bakan Fatma Şahin'in katıldığı konferansta 5 kadın protesto gösterisinde bulundu. Protestocu kadınlar salondan çıkardıldıktan sonra 2 erkeğin şiddetine maruz kaldı. 

PROTESTOCU KADINLARA TEKME TOKAT GİRİŞTİLER
 
Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen Enerji Hanım projesi eğitim programına Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Ak Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Güldal Akşit, Ak Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Özlem Topal ile projeye davetli çok sayıda kadın katıldı. 
Fatma Şahin konuşma yaptığı esnada salonun arka sıralarında oturan "Halkevci kadınlar" üyesi oldukları belirtilen 5 kadın ayağa kalkaraka protesto gösterisinde bulundu. Enerji politikasını eleştirdiği duyulan kadınların sesi diğer kadınlar tarafından alkış çalınarak kesildi. Bu sırada bakan Fatma Şahin konuşmasını sürdürerek 'biz işimize bakalım, herkesin düşüncesine saygılıyız' dedi. Bir süre protestonu sürdüren kadınlar, organizasyonu düzenleyen kadınlar tarafından salondan çekilerek dışarıya çıkarıldı.

BU ADAM KİM ?

 


 
DIŞARIDA ERKEK ŞİDDETİ
 
Ancak dışarıda arbede yaşandı. Kadınlar arasındaki tartışmaya iki erkek de dahil oldu. Biri takım elbiseli iki erkek, dışarı çıkarılmaya çalışılan protestocu kadınların saçlarını çekip vurdu. Protestocu kadınlar da erkeklere karşılık verince arbede büyüdü. 
Yine organizasyonda görevli bazı kadınlar da protestocu kadınlara tepki gösterdi. Protestocu kadınlara vuran erkekleri, kongre merkezinin güvenlik görevlileri güçlükle sakinleştirdi. Kongre merkezinden de çıkarılan kadınlar, "Bu ülkede her gün kadınlar öldürülüyor. Hangi birinin hesabını sordunuz. Kadınların derdi sadece evdeki tencere tavanın ne kadar enerji harcadığı değil. Faturaların kabarıklığı bizim israf ettiğimizden değil, onların soygunculuğundan geliyor" dedi. Protestocu kadınlar sivil polisler tarafından gözaltına alınarak polis otosuna bindirildi. Salonun dışında bunlar yaşanırken salonda en ön sırada oturan Emine Erdoğan'ın yanındaki kişilerden bilgi aldığı görüldü.

BAŞÖRTÜLÜ BACIMA" BÖYLE SARILSA POLİS ?