EMEKLİ POLİSTEN KUYUMCU BABAYA KURŞUN YAĞMURU

EMEKLİ POLİSTEN KUYUMCU BABAYA KURŞUN YAĞMURU

Kapı önünde polisle konuşan ve teslim olmayacağını söyleyen Bilen tekrar içeri girdi. Dükkanda birkaç tur daha atan Ahmet Bilen, tekrar babasına doğru beş el ateş etti.

İzmir'in Kemalpaşa İlçesi'nde, kuyumcu dükkanında birlikte çalıştığı babası 70 yaşındaki Özden Bilen'e kurşun yağdırıp öldüren oğlu A.B.'nin emekli özel harekat polisi olduğu ortaya çıktı. A.B'nin emniyetteki ilk ifadesinde, daha önce aralarında husumet bulunan babasının, akşam hasılatını hesaplarken kendisine hakaret etmesi nedeniyle çıkan tartışmada vurup öldürdüğünü söylediği öğrenildi.

POLİS İKNA ETTİ TESLİM OLDU

İZMİR'in Kemalpaşa İlçesi'nde yaşayan 46 yaşındaki Ahmet Bilen, kuyumcu dükkanında birlikte çalıştığı babası 70 yaşındaki Özden Bilen'e kurşun yağdırıp öldürdü.

Silah sesi üzerine kısa sürede olay yerine gelerek çevrede güvenlik önlemi alan polisin ikna çabaları sonucu teslim olan Ahmet Bilen, emniyete götürüldü. Cinayetin nedeni araştırılıyor.

ÖLMÜŞ BABASINA 5 EL DAHA ATEŞ ETTİ

160720151715247419909_2.jpg

Olay, bugün saat 15.45 sırlarında, İnönü Caddesi Atatürk Bulvarı Bilen Kuyumculuk'ta meydana geldi. Biri kız iki çocuk babası Özden Bilen, oğlu Ahmet ve geliniyle birlikte çalıştırdığı kuyumcuyu arife günü açtı. Bilen dükkanda yalnız olduğu sırada oğlu geldi. Ahmet Bilen, babasına altı el ateş etti daha sonra da dükkanda beklemeye başladı. İşyerine yakın bir yerde olan trafik ekipleri silah sesi üzerine durumu telsizden 155 polis haber merkezine bildirdi. Bölgeye destek ekipler gönderilirken, çevre güvenliği alındı.

CİNAYETİN NEDENİ ARAŞTIRILIYOR

Polis elinde silah bulunan Ahmet Bilen'in teslim olması için görüşmeye başladı. Kapı önünde polisle konuşan ve teslim olmayacağnı söyleyen Bilen tekrar içeri girdi. Dükkanda birkaç tur daha atan Ahmet Bilen, tekrar babasına doğru beş el ateş etti. Ardından kapı önüne çıkan Bilen, yine kendisiyle temasa geçen polis ekiplerine teslim oldu. Kemalpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen Ahmet Bilen, gözaltına alındı. Zanlının henüz sorgusunun başlamadığı öğrenildi. Olay yerine gelen inceleme ekipleri ise işyerinde inceleme yaptı. Cinayetin nedenini araştırıldığı, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Kaynak:Haber Kaynağı