EMEKLİ ALBAY VE EŞİNE SİLAHLI SALDIRI: 1 KİŞİ TUTUKLANDI

EMEKLİ ALBAY VE EŞİNE SİLAHLI SALDIRI: 1 KİŞİ TUTUKLANDI

BEŞİKTAŞ Balmumcu'da seçim günü Emekli Albay Çetin Oğuz ve eşi Asuman Oğuz'un silahlı saldırıya uğramasına ilişkin gözaltına alınarak mahkemeye sevk edilen N.Y., tutuklandı. Saldırıya ilişkin 2 kişinin daha gözaltına alındığı...

BEŞİKTAŞ Balmumcu'da seçim günü Emekli Albay Çetin Oğuz ve eşi Asuman Oğuz'un silahlı saldırıya uğramasına ilişkin gözaltına alınarak mahkemeye sevk edilen N.Y., tutuklandı. Saldırıya ilişkin 2 kişinin daha gözaltına alındığı belirtildi.

OY KULLANDIKTAN SONRA SALDIRIYA UĞRADILAR

İstanbul Balmumcu'daki Jandarma Kışlası çevresinde bulunan okulda 7 Haziran seçim günü oy kullanan Emekli Albay Çetin Oğuz (67) ve eşi Asuman Oğuz'un (66) uğradığı silahlı saldırıya ilişkin gözaltına alınan ve silahı kullandığı belirtilen N.Y., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

2 SİLAH VE 2 KİŞİ DAHA ELE GEÇTİ

070620151423208812866_2.jpg

İstanbul'da yakalanan N.Y.'nin üzerinde olayda kullandığı iddia edilen silahla birlikte 2 silahın daha ele geçirildiği kaydedildi. N.Y.'nin tutuklanmasında, "Silahlı terör örgütüne üyelik" ve "kasten öldürmeye teşebbüs" suçlamalarının yer aldığı belirtildi. Öte yandan saldırıya ilişkin 2 kişinin daha gözaltına alındığı ve emniyet müdürlüğündeki ifade işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.

SALDIRI ANININ KAMERA KAYITLARI ORTAYA ÇIKTI

Bu video Adobe Flash Player'ın son sürümünü gerektirmektedir.

Adobe Flash Player'ın son sürümünü indirin.

Kaynak:Haber Kaynağı