Eli Satırlı Yandaşlar Halka Saldırdı

Eli Satırlı Yandaşlar Halka Saldırdı

Gezi Parkı olaylarından sonra oluşturulan forumlardan İstanbul İkitelli’deki forum, iktidar yanlılarının saldırısına uğradı. Satırlar, demir çubuklar ve köpeklerle yapılan saldırıda yaralananlar olduğu bildirildi.
 
Ülke sorunlarının ve çözüm yollarının tartışıldığı İkitelli Park Forumu, bugün akşam saatlerinde tekrar toplandı. Konuşmalar sürerken ellerinde satır ve demir çubuklar bulunan yaklaşık 50 kişilik bir grup parktaki kalabalığa yanlarında getirdikleri köpeklerle birlikte saldırdı. 
 
Foruma katılanlar, saldırganlara karşılık verince arbede ve kavga çıktı. Kavgada yaralananlar olduğu bildirilirken, saldırganların vatandaşlar sert tepkisini görünce geri çekilip kaçtıkları kaydedildi. 
 
Polis kavganın ardından olay yerine gelerek önlem alırken, çevrede bulunan vatandaşlar saldırı sırasında defalarca aramalarına karşın polisin gelmediğini, polislerin saldırganların kaçmasından sonra geldiğini belirtti.
 
Bir süre olay yerinde “Faşizme karşı omuz omuza”, “Çeteler halka hesap verecek” sloganları atarak bekleyen kalabalık ardından 23.00 sıralarında İkitelli Cemevi’ne doğru yürüyüşe geçti.