ELAZIĞ'DA DEHŞET SAÇAN KAZA; 15 YARALI

ELAZIĞ'DA DEHŞET SAÇAN KAZA; 15 YARALI

ELAZIĞ-Bingöl Karayolu’nda bir yolcu minibüsü ile özel otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2’si ağır olmak üzere 15 kişi yaralandı.Kaza, akşam saatlerinde, Elazığ-Bingöl karayolunun 45’inci kilometresinde Yolüstü Köyü...

ELAZIĞ - Bingöl Karayolu’nda bir yolcu minibüsü ile özel otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2’si ağır olmak üzere 15 kişi yaralandı.

Kaza, akşam saatlerinde, Elazığ-Bingöl karayolunun 45’inci kilometresinde Yolüstü Köyü yakınlarında meydana geldi. Elazığ istikametinden gelip Palu İlçesi’ne gitmekte olan Hüseyin Yılmaz yönetimindeki plakası öğrenilemeyen yolcu minibüsü, Yolüstü Köyü yakınlarında yine aynı istikamete gitmekte olan Murat Çelik yönetimindeki plakası açıklanmayan otomobile çarptıktan sonra takla atarak devrildi. Otomobil de yol kenarındaki bariyerlere çarparak durdu. Kazada yolcu minibüsündeki 15 kişi yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla Elazığ’daki hastanelere kaldırılarak tedaviye alındı. Kaza ile ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

Kaynak:Haber Kaynağı