EL BAB'DAN KARA HABER ; 3 ASKER ŞEHİT 7 ASKER YARALI

EL BAB'DAN KARA HABER ; 3 ASKER ŞEHİT 7 ASKER YARALI

Fırat Kalkan'ı harekatında dün Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın " ele geçti" dediği El Bab yakınlarında süren çatışmalarda 3 askerimiz şehit oldu.

El Bab operasyonunu yürüten Türk askeri birliğine yönelik saldırıda 10 asker yaralandı. Yaralı askerlerden 3'ü şhit oldu. Askeri birliğimize yapılan saldırının kimler tarafından yapıldığı ise açıklanmadı. 

ASKERLERİMİZE KİM SALDIRDI

Bölgede ki operasyonda Türkiye ÖSO ile birlikte ABD kuvvetleri ise Suriye Askerleri ile birlikte hareket ediyor. Askerlerimize yönelik saldırının bu karmaşa içiersinde mi olduğu yoksa IŞİD saldırısı sonucumu meydana geldiği açıklamadı.

3 ASKER ŞEHİT, 7 YARALI

Suriye'de Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında yürütülen El-Bab operasyonunda gerçekleşen saldırıda ilk belirlemelere göre 3 asker şehit oldu, 7 asker yaralandı.

HASTANEDE ŞEHİT OLDULAR

Edinilen bilgiye göre, Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında El Bab operasyonunu yürüten Türk askeri birliğine yönelik saldırıda 10 asker yaralandı. 

HELİKOPTERLE HASTANEYE GETİRİLDİLER AMA

Yaralılar askeri helikopter ve ambulanslarla Kilis ile Gaziantep'teki hastanelerde tedavi altına alındı. 3'ü helikopter ile biri kara ambulansı ile Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne getirilen 4 yaralı askerden 3'ünün şehit olduğu bildirildi. 

el-bab-da-3-asker-sehit-oldu-8991496_o.jpg

BİR ASKERİN DURUMU AĞIR

Yaralı askerlerden birinin ise sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Kaynak:Haber Kaynağı