Ekşi sözlük gezi parkına yiyecek kampanyası başladı...

Ekşi sözlük gezi parkına yiyecek kampanyası başladı...

Gezi Parkı direnişine destek veren ama orada olamayanlar için ''Gezi Parkına yiyecek kampanyası'' başlatan ekşi sözlük yazarları direnişe katılamayanlardan destek bekliyor.

  1. EKŞİSÖZLÜKTE YAPILAN YORUMLAR, ŞÖYLE;

    başlatılması gereken kampanya. direnişe destek veren ama katılamayan insanlar olarak birer pizza bari yollayalım, parktaki bir iki arkadaş da dağıtımı yapsın. oradaki insanlar bizim yerimize de direniyorlar. lütfen organize olalım.

    ekleme: gezi parkı'nda olan arkadaşlar bana mesaj atabilir mi lütfen? bir taraftan twitter'ı yoklayayım. hadi yapalım şu işi be.

    ekleme 2: direkt parka göndermemiz lazım. yemeksepeti vs. gibi sitelerden ödemesini yaparak göndereceğimiz pizzalar zaten orada dağıtılır. ama önemli olan aynı saat dilimi arasında sipariş vermemiz. böyle yapalım ki adam gibi yesin herkes. ben de bu arada şu an orada olan arkadaşlarla bağlantı kurmaya çalışıyorum.

    ekleme3: arkadaşlar birilerine ulaştım. telefonda konuştuktan sonra yazacağım size alıcı ismini. adres direkt park olacak.

    arkadaşlar organizasyon tamamdır. gezi parkı girişteki organizasyon masası olarak yollayacağız. orada teslim alacak olan görevli arkadaşlar zayno hanım ve cenk bey. yalnız saat 7'de basın açıklaması olacağı için saat 9 gibi siparişleri vermemiz gerekiyormuş. hadi üstümüze düşeni yapalım ve akşam saat 9'da siparişlerimizi verelim. yemeksepeti olur, diğer siteler olur, o sizin iradenizde. ama yeter ki yollayalım...

    arkadaslar adres su : gumussuyu mah. mete cad. taksim gezi parki. koordinasyon masası. ceylan ıntercontinental oteli personel girişi karsisi.

    bir ekleme daha: siparişlerimizi şimdiden 9a ayarlayarak olusturalim ki restorantlar hazirlayip yetistirebilsin.

    kendi numaranizi yazin ki yemek gittiginde bilginiz olsun. takip edebilin. aklima bu geldi valla.

    the rain baron arkadasimiz orada olacak. siparis verenler sipariş numaralarini ona mesaj atsin. gelmeyen sipariş olursa takip edebilelim. sevgiler herkese.
  2. adres ve yemekleri karşılayıp dağıtım organizasyonu yapacak bir kişi belirtildiğinde dahil olacağım kampanyadır.
  3. neden olmasin dedigim, herkesin yemek sepeti uzerinden bile katilabilecegi kampanya. ancak gezi parkinda olan suserlerden yardim gerekiyor, ozellikle dagitim icin.
  4. başlatabilmek için yardımınıza ihtiyaç duyduğum kampanya. kaç kişiyiz olum hadi yahu.
  5. organizasyon kısmına yardım etme şansım olmasa da; "şu adrese - şu kişiye gönder." diye mesaj geldiği zaman seve seve katılacağım kampanyadır kendisi.

    edit : ben şuradan biraz bir şey gönderdim; http://www.sanalmarket.com.tr/
    migros'un online satış sayfası burası, reklam falan diyen olursa da ağzına çarparım, aklıma gelen tek mantıklı yerdi burası.

    içecek gönderdim biraz, kola, meyve suyu falan. meyve gönderdim. pek yemek göndermedim yani zira kampanya biraz fazla büyüdü, etraf dürüm - pizza dolmasın dedim.
    sirke ekledim bir de siparişe, "kimmiş lan bu manyak?" diye düşünürlerse bilsinler ki benim.

    alternatif olabilir yani burası da, aklınızda bulunsun.
    çok sayıda sıcak yemek gidecektir zira, enerji içeceği falan gönderin işte.


http://eksisozluk.com/gezi-parkina-yemek-gonderme-kampanyasi--3852644?a=today