EKMELEDDİN İHSANOĞLU TWİTTER HESABINI BÖYLE DUYURDU

EKMELEDDİN İHSANOĞLU TWİTTER HESABINI BÖYLE DUYURDU

Ekmeleddin İhsanoğlu sosyal medya adreslerini kendisi videoyla açıkladı.

Cumhuriyet Halk Partisi ve Milliyetçi Hareket Partisi'nin cumhurbaşkanlığı için ortak adayı olan Ekmeleddin İhsanoğlu, resmi twitter hesabının hangisi olduğunu açıkladı.

Geçtiğimiz günlerde isminin açıklanmasının ardından bir anda sosyal medyada adına yüzlerce hesap açılan Ekmeleddin İhsanoğlu'nun twitter hesabı tartışmalara neden olmuştu.

Önce bir çok fake (sahte) hesap gerçek olarak algılanmış, ardından da yalanlanmıştı. Daha sonra Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Ekmeleddin İhsanoğlu'nun twitter hesabının @profdrihsanoglu olduğunu söylemişti.

Bu açıklamanın ardından herkes hesabın doğru olduğunu düşünerek takip etmişti. Bugün ise ajanslar tarafından geçilen bir haberde açıklama yapan Ekmeleddin İhsanoğlu, sosyal medyada hesabının bulunmadığını ancak bir kaç güne açacaklarını söylemişti.

Bu tartışmaların sonu gelmeyecek gibi görünürken bu kez İhsanoğlu video paylaşım sitesi youtube'a kendi adıyla üye olarak bir hesap açtı ve ilk yüklediği videoda hangi twitter hesabının kendisine ait olduğunu açıkladı.

Ekmeleddin İhsanoğlu'nun resmi twitter adresi: http://www.twitter.com/profdrihsanoglu veya @profdrihsanoglu
Ekmeleddin İhsanoğlu'nun youtube hesabı ise: http://www.youtube.com/channel/UCZoPtDeLLah7_q-W4nDYKDA
Ekmeleddin İhsanoğlu'nun Google (+) Plus adresi ise: https://plus.google.com/107280750758918848796/posts

Kaynak:Haber Kaynağı