EHLİYETİ ALDIĞI GÜN BAKIN NE YAPTI

EHLİYETİ ALDIĞI GÜN BAKIN NE YAPTI

ADANA'da yeni ehliyet alan 19 yaşındaki Duran Karaciğer, iddiaya göre kiraladığı hafif ticari araçla gezmeye gittiği arkadaşlarıyla park halindeki bir TIR'dan mazot çaldı.

ADANA'da yeni ehliyet alan 19 yaşındaki Duran Karaciğer, iddiaya göre kiraladığı hafif ticari araçla gezmeye gittiği arkadaşlarıyla park halindeki bir TIR'dan mazot çaldı. Karaciğer ile Fırat Uçtu, Ali Türkmenoğlu ve kardeşi Mehmet Türkmenoğlu yakalandı.

Merkez Seyhan İlçesi'nin Gürselpaşa Mahallesi'nde oturan Turgay Yıldız, akşam 33 CRC 58 plakalı TIR'ını evinin önüne park etti. Sabah kalktığında TIR'ın yakıt deposunun kapağının açık olduğunu gören Yıldız, mazotun çalındığını anlayıp, polise başvurdu. Yıldız'ın şikayeti üzerine çalışma başlatan Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, bir işyerinin park halindeki TIR'ın bulunduğu sokağı gören güvenlik kamerası kayıtlarını aldı. Ekiplerin incelediği görüntülerde, ellerinde mazot dolu kovalarla ile sokaktan geçen 3 kişi olduğu belirlendi. Polis, olayda kullanılan 01 DZS 40 plakalı hafif ticari aracın da kiralık olduğunu saptadı. Kiralama şirketinden sürücünün Duran Karaciğer olduğunu öğrenen ekipler, zanlıyı evinde yakaladı. Gözaltına alınan Duran Karaciğer'in yeni ehliyetini kutlamak için araç kiraladığı ve arkadaşları ile birlikte hırsızlık yaptıkları anlaşıldı. Arkadaşları Fırat Uçtu, Ali Türkmenoğlu ve kardeşi Mehmet Türkmenoğlu da gözaltına alındı.

4 şüpheli ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Kaynak:Haber Kaynağı