EGEMEN BAĞIŞ'IN TWITTER'DE REZA ZARRAB PANİĞİ

EGEMEN BAĞIŞ'IN TWITTER'DE REZA ZARRAB PANİĞİ

Reza Zarrab'ın rüşvet verdiği iddiasına adı karışan ardından istifa eden eski bakan Egemen bağış sessizliğini bakın nasıl bozdu.

17Aralık Rüşvet ve Yolsuzluk operasyonu ardından istifa etmek zorunda kalan 4 bakandan biri olan Eski AB Bakanı Egemen Bağış Reza Zarrab'ın ABD tutuklanmasına ilşkin ilk tepkisini twitter'den verdi. 

AKP'Lİ YAZARIN YAZISINI PAYLAŞTI

Egemen Bağış, Twitter hesabından AKP Destekçisi yazar Kurtuluş Tayiz’in bugünkü yazısını paylaştı. Bağış yazının paylaşımını yaparken ilginç bir yorumda bulundu. Bağış twitter kişisel hesabından attığı tweette “Kurtuluş Tayiz yine çok iyi analiz yapmış. Darbe hevesi, yerini Zarrab’a bıraktı” dedi.

YURT DIŞINA MI GİDECEKLER (TIKLAYINIZ)

Egemen Bağış’ın Amrullah Alevcan’la birlikte ortak olduğu “BNB Hazır Giyim firmasının” yine Amrullah Alevcan’a ait Anatolı Tasarım Firması’na devredilmesine ilişkin ilan 10 Şubat tarihli Ticaret Sicil Gazetesi’nde yayınlandı.

İLGİNÇ İDDİA; ÖNCE EGEMEN BAĞIŞ SONRA REZA SARRAF (TIKLAYINIZ)

2014-03-19-egemen-bagisin-ses-kaydi-yayinlandi-cikolatalarin-altina-5-bin-dolari-koy.jpg

İran'ın da paranın izini süreceğine yönelik haberler üzerine harekete geçen Rıza Sarraf'ın önemli bir kısmı gayrimenkul olan varlıklarının tamamını satışa çıkardığı ileri sürüldü. Geçtiğimiz günlerde 17 aralık soruşturmasında Reza Sarraf ile adı rüşvet ilişkisine karışan eski bakanlardan Egemen Bağış'ında eşine ve kendisine ait olan şirketleri devrettiği gündeme gelmişti. 

maxresdefault-001.jpg

BAKAN VE GENEL BAŞKAN YARDIMCISI ÖDÜL VERDİ CUMHURBAŞKANI ALKIŞLADI (TIKLAYINIZ)

riza-sarrafa-ihracat-odulu-dha-955eeb86f1fd10811ca230036bc54035-2-t.jpg

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katıldığı törende ihracat şampiyonlarına ödülleri verildi. Mücevher sektöründeki ödülü Volgan Gıda Dış Ticaret Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Sarraf aldı. Dikkat çekici şekilde kilo verdiği görülen Sarraf, ödülünü Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ve TİM Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin elinden aldı.

foto-galeri-kopru-054.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı