Egemen Bağış'a Twitterden İsyan

Egemen Bağış'a Twitterden İsyan

Egemen Bağış, katıldığı bir programda Galatasaray'ın ezeli rakibi Fenerbahçe karşısında mağlup olduğu 6-0'lık skoru hatırlattı.

Bağış: 6 sıfır attık 6-0'ı unutturamadık

Avrupa Birliği Bakanı Egemen Bağış, katıldığı bir programda Galatasaray'ın ezeli rakibi Fenerbahçe karşısında mağlup olduğu 6-0'lık skoru hatırlattı. Bağış, 'Muhteşem Yüzyıl' dizisinin yayından kaldırılacağı iddialarına da cevap verdi.

 

'Türkiye'nin İstanbul ve Galatasaray'dan başka markası niye yok?' şeklindeki esprili soruyu yanıtlarken de Bağış, gülerek, 'Ben burada iktidarın birçok başarısını anlattım ama bir şeyi itiraf etmek zorundayım. Türkiye'de son 10 yılda çok iş yaptık. En önemlisinden bir tanesi de Türk Lirası'ndan 6 sıfır atmak oldu ancak Galatasaray'ın yediği 6-0'ı biz bile silemedik' dedi.

Twitter adlı sosyal paylaşım sitesinde Egemen Bağış'ın bu sözlerine, GS taraflarından yoğun tepki geldi. Tepkilerin içerisinde, Galatasaray ın ezeli rakibi Fenerbahçe taraftarlarınında çok fazla olduğu dikkat çekti.
İşte O twitlerden bazıları.

Paradan atılan sıfırlar kimin cebine girdi egemen bağış ?

 

 

Egemen Bağış yapay gündem yaratmada üstünüze yok

 

 

Egemen Bağış lise 2 terk esprilerine devam ediyor. Akp kabinesi tamamen ciddiyetsiz adamlarla kurulu. Bizim kahvedeki seviye daha yüksek.

 

 

Sayın #"Egemen Bağış" o 6-0 Galatasaray'la aramızda. Girmeyin aramıza

 

 

Doğru söyle , Egemen Bağış'ın yaptığı üstün zeka gerektiren esprileri sende kıskanıyorsun degil mi ? 

 

 

 

Ülkenin bi kulağının arkası sağlam kaldı, Egemen Bağış 6-0 'ın derdinde.