EGEMEN BAĞIŞ'A "KAFİR" GÖNDERMESİ

EGEMEN BAĞIŞ'A "KAFİR" GÖNDERMESİ

TBMM'de sarf edilen şok sözler ortalığı karıştırdı.

CHP İstanbul Milletvekili ve Üsküdar Belediye başkan adayı olan İhsan Özkes, seçimleri kendisinin kazandığını söyledi. Üsküdarlılara teşekkür eden Özkes, seçimlerde kendi bölgesinde AKP'nin usulsüzlük yaptığını savundu.

Hakkını helal etmediğini ve hesabını soracağını belirten Özkes, Başbakan'ın "Üsküdar'a bir müftü müsveddesi koymuş" sözlerine tepki gösterdi. Özkes'in, Başbakan'ın sözlerini hatırlatması üzerine AKP'li sıralarından "Evet öylesin" karşılığını buldu.

Meclis Başkanvekili Yakut, uyarıda bulundu. Bursa ile Üsküdar arasında mesafe olduğunu dile getiren Özkes, "Başbakan bir gün bile imamlık yapmadı ama İstanbul'un imamıyım diyor. Ben 7 yıl Üsküdar'da müftülük yaptım, nasıl müsvedde oluyorum. Allah sizi kahretsin." diye konuştu.

allahkahretsin.jpg

Bu sözlere AKP grubundan tepki geldi. TBMM Sporda Doping Sorununu Araştırma Komisyonu Başkanı Osman Aşkın Bak, kürsüye yürüdü. Özkes'e tepki gösteren Bak'ı, diğer partililer durdurdu. Meclis Başkanvekili Yakut, Özkes'i uyardı. Ancak gerginlik devam etti. Bunun üzerine birleşime beş dakika ara verildi.

EGEMEN BAĞIŞ'A 'KAFİR' GÖNDERMESİ

İŞTE O ŞOK VİDEO

Kaynak:Haber Kaynağı