Egemen Bağış Twitter'dan Veda Etti, Fatma Şahin Helallik İstedi

Egemen Bağış Twitter'dan Veda Etti, Fatma Şahin Helallik İstedi

Egemen Bağış ve Fatma Şahin Twitter'dan veda etti.

Yeni kabinenin açıklanmasının ardından kabine dışında kalan AB'den sorumlu Devlet Bakanı Egemen Bağış ve Aile ve Sosyal Politikalar eski Bakanı Fatma Şahin Twitter'daki kişisel hesaplarından makamlarına veda ettiler.


AB'den sorumlu eski Devlet Bakanı Egemen Bağış, twitterdaki kişisel hesabından takipçileriyle paylaştığı mesajında, Başbakan Erdoğan ile yol arkadaşlığına değinerek, "Makamlar geçici ama dava esastır. Millete hizmette makam farkı olmadan Başbakanımıza yol arkadaşlığı yapmak onurdur" yazılı mesajı ile birlikte Başbakan Erdoğan ile çektirdiği bir fotoğrafı paylaştı.
@MevlutCavusoglu kardeşimin en büyük destekçisiyim." twitini atan Bağış ayrıca, AB'den sorumlu yeni Devlet Bakanlığı görevine getirilen Mevlüt Çavuşoğlu ile çekilmiş bir fotoğrafını da paylaştı.

Memleketi Gaziantep'te Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na aday gösterilen Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin'in yerine Sakarya Milletvekili Ayşenur İslam getirildi.  Bakan Fatma Şahin twitter hesabından, yeni bakana başarılar dileyerek, helallik mesajı yayınladı.
Yeni Aile ve Sosyal Politikalar Bakanımız Ayşenur İslam Hanımefendi'ye içten başarılar diliyor, iyi bir dönem temenni ediyorum. @ailebakanligi ndaki çalışmalarımız Türkiye'de onlarca yıldır ihmal edilen konulardı. Kusurumuz, eksiğimiz olmuşsa hakkınızı helal edin."

Kaynak:Haber Kaynağı