Egemen Bağış; 'Tek Örnek Aldığım Kişi Atatürk'tür'

Egemen Bağış; 'Tek Örnek Aldığım Kişi Atatürk'tür'

İşte belgesi !

REDHACK BUNU  YAYINLADI

Merkez medyanın haber yapmadığı ama artık sağır sultanın bile duyduğu, Redhack'in yayınladığı Egemen bağışa ait olduğu iddia edilen mail hesaplarında ki yazışmalar sosyal medyada hala yankısını sürdürüyor. Egemen Bağış konu ile ilgili müspet yada menfi bir açıklama yapmadı ancak, mahkemeden çıkarttığı karar ile Redhack'in belgelerini yayınladığı blok hesabını kapattırmayı başardı. Bu gelişme üzerine Redhack anında yeni bir hesap açarak (TIKLAYINIZ) Egemen Bağış'ın aynı mail hesabından yeni belgeler yayınladı. Yeni sayfasının başına konu ile ilgili birde metin ekleyen Redhack'in açıklamaları şöyle.

YAĞMA YOK REDHACK VAR


AKP'li Egemen Bağış'ın Gerçek Yüzü, Belgeleri
 
Egemen Bagis yayimladigimiz belgeleri "ozel hayata mudehale" adi altinda mahkeme sayesinde engelletmis, gazeteci dostlarina ricalarda bulunularak haberin duyulmasini sansurtletmistir. Gerci bu sayede "belgelerin dogrulugunu kanitlamis" ya.. Bir defa sunun altini cizelim "ozel hayat" messelesi olsaydi bizlerin "neler yayinlayabilecegini" Egemen cok iyi biliyor, bizlerin yani sosyalistlerin Ahlaki yapisi onlarin yaptigi gibi "yandas" medyada insanlarin ozel hayatini carsaf carsaf yayinlamalarina benzemez. Kim kimin sevgilisi, kim kimi  ne yapmis, hangi gazetelerin yonetmeniyle ne yasiyorlar bizi alakadar etmez. Bu arada belirli bir kesimin humanizmi'nin sadece "kendi tecavuzculerine" olmasida ayrica incelenmesi gereken pedagojik bir olay..
Bilinmeli ki onlarla savasirken onlar gibi olmayacagiz bu yuzden Mahkeme karariyla google tarafindan silinen dosyalari ve ek olarak bir kac dosya daha sunuyoruz. Egemen Bagis korkmasin, onunla, cevresiyle ve zihniyetleriyle onlar gibi belden asagi savasmayacagiz! 2 yumurta atildi diye universiteliyi mahkemelerde surundurmeye calisan Egemen, bu sayede "caresizlik" nedir gormus olur umariz. Bu arada Egemen, Istanbul Belediye Baskan adayi olacakmissin, hayirli olsun. Tabi o gune kadar muhtar bile olamayacak seviyeye gelirsen sasirmayiz.. Egemenleri Bağışlamayacagız! Sen dahil tum halk dusmanlari hedefimizdedir, madem dunya'ya bir defa geldik, egemenlerin koyunu olmayacagiz, bunu sen ve  temsil ettigin sinif kafasina iyice kazisin! Yagma yok, RedHack var!


EGEMEN BAĞIŞ'IN ATATÜRKÇÜLÜĞÜ

Yeni belgeleri yeni hesabından yayınlmakla yetinmeyen Redhack ayrıca Egemen Bağış ve eşinin tarihi net belli olmayan bir yerel gazete haberinde
yayınlanmış bir fotoğrafını da yayınladı. Bakan Egemen Bağış ve eşinin yer alan haberde" İş yaşamımızda ki başarıyı, büyük lider Mustafa Kemal Atatürk'e borçluyuz" dedikleri öne sürülüyor. İşte Redhack'in sosyal medya Twiteer hesabından, "Nereden nereye?" cümlesiyle yayınladığı o gazetenin küpürü.