EGE YURADAKUL'DAN HALEN HABER ALINAMIYOR

EGE YURADAKUL'DAN HALEN HABER ALINAMIYOR

Ezine'nin Geyikli beldesinde Çarşamba akşamı kaçırılan Galatasaray'ın eski basketbolcusu Murat Yurdakul'un kızı Ege Yurdakul'u arama çalışmaları devam ediyor.

17 yaşındaki Ege Yurdakul, Çanakalle'nin Geyikli beldesinde 30 Temmuz saat 21:30 sularında yazlık evine dönerken Cihan Tümer isimli kişi tarafından kaçırıldığı tespit edildi. Kaçırılan Ege'nin babası Murat Yurdakul yetkililere isyan ederek, Hürriyet'e şu açıklamaları yaptı; "bürokrasi o kadar ağır işliyor ki... saatlerdir kızım kayıp. Savcılıktan yeni arama kararı çıkartabildik. Dün gece Facebook'tan kaçıran kişi kızım adına sahte bir hesap açtı. 'Beni rahat bırakın, ben böyle iyiyim' gibi şeyler yazdı. Ancak bunlar kesinlikle benim kızıma ait ifadeler değil. Yetkililere bu IP adresinden kaçıran kişiye ulaşabilirsiniz diyorum fakat bürokrasi nedeniyle elimiz kolumu bağlı. Herkesi takip edip, her yerden her şeyi bulabiliyorlar. Ancak ben dün geceden beri bürokrasiye takılıyorum. Ne olur hızlandırın.'
KARŞILIKSIZ AŞK SEBEBİYLE KAÇIRMIŞ
Baba Yurdakul, kızını kaçıran kişinin abisinin olayı itiraf ettiğini ve Cihan Tümer isimli bu kişinin kızına platonik aşık olduğunu, kızını elde edemeyince de kaçırdığını söyledi. Eski basketbolcu kızının tüm eşyalarının, telefonunun evde olduğunu, kendi rızası ile kaçmış olamayacağını belirtti. Ege Yurdakul'u kaçıran Cihan Tümer'in ağabeyi yakalanarak karakolda olayı itiraf ettiğini ancak nerede olduklarına dair açıklama yapmadığı belirtildi.

 

Kaynak:Haber Kaynağı