EGE ÜNİVERSİTESİ KARIŞTI  1 ÖLÜ

EGE ÜNİVERSİTESİ KARIŞTI 1 ÖLÜ

Ege Üniversitesi Edebiyat Fakültesi'nde formasyon dersleri alan sağ ve sol görüşlü öğrenciler arasında nedeni belirsiz bir kavga çıktı.

EGE Üniversitesi'nde öğleden sonra 2 grup öğrenci arasında çıkan, bıçakların da kullanıldığı kavgada Fırat Yılmaz Çakıroğlu hayatını kaybetti. 

ATAR DAMARI KESİLEN ÇAKIROĞLU HAYATINI KAYBETTİ

Ege Üniversitesi Edebiyat Fakültesi'nde formasyon dersleri alan sağ ve sol görüşlü öğrenciler fakülte önünde önünde kavga etti. Kavgada, taş, bıçak, sopalar kullanıldı. Kavga sırasında ülkücü grup içindeki Fırat Yılmaz Çakıroğlu bacağından, sol grup içindeki Nurullah S. da karnından yaralandı. Polis olaylara müdahale ederken Çakıroğlu Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Acil Servisi'ne, Nurullah S. ise Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Atar damarı kesildiği öğrenilen Çakıroğlu hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

dha-22fe5e52181d41e6d6cded6cff25c250-2-t.jpg

POLİSTEN OLAĞANÜSTÜ GÜVENLİK ÖNLEMİ

Arkadaşlarının öldüğünü öğrenen ülkücü grup hastanenin acil servisi önünde toplandı. Polis bazı öğrencilerin ifadelerine başvurmak üzere karakola götürdü. Polis üniversite içindeki güvenlik kameralarına da kavganın nasıl meydana geldiğini belirlemek için el koydu. Polis ayrıca üniversite içinde ve yurtların önünde güvenlik önlemi aldı.

dha-22fe5e52181d41e6d6cded6cff25c250-3-t.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı